Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Miért nem látott az orvos tüszőt?

Miért nem látott az orvos tüszőt?

Figyelt kérdés
Sajnos missed ab-om volt novemberben, utána 25 napra megjött az első mensim. Rá két hétre elmentem kontrollra,de az orvos nem látott tüszőt. Igaz,hogy ovum a 12.napon szokott lenni és most a 16.napon mentem,de miért nem látott abszolút semmit? Annyit mondott,H szép tiszta a mèhem 2,6mm-es mèhnyálkahártyával.
2020. jan. 25. 12:04
 1/6 anonim ***** válasza:
63%
Lehet, hogy addigra már kiszabadult a petesejt, nem? Hiszen ha kb. 25 napos ciklusaid vannak akkor a 16. napon már bőven túl lehettél a tüszőrepedésen.
2020. jan. 25. 13:15
 2/6 A kérdező kommentje:
Ha kiszabadult a petesejt, akkor a mèhben annak nem lenne vmi nyoma? Akkor az teljesen üres lesz? Nem tudom ez hogyan van.
2020. jan. 25. 14:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ovu után a nyálkahártya is vastagszik. 2.6mm nagyon kevés .
2020. jan. 25. 14:25
 4/6 A kérdező kommentje:
Lehet még bőven ovu előtt vagyok?
2020. jan. 25. 14:29
 5/6 anonim ***** válasza:
76%

Nem látni a petesejtet a méhben.

Ultrahangos peteérés követésnél is csak azért tudják hogy volt tüszőrepedés mert előtte látni lehet az érett tüszőt aztán egyszer csak már nem látni semmit. Innen tudni hogy kiszabadult.

Szerintem ovu után lehetsz már, vagy ebben a hónapban nincs peteérésed mert máskülönben kellett volna látszódnia egy érésben lévő/ majdnem megérett tüszőnek az ultrahangon.

2020. jan. 25. 14:54
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű még nem volt ovud. Egyrészt a 2,6 mm nagyon vékony és a nyálkahártya ovuig azért ennél vastagabbra nő. Másrészt nekem az orvos ovu után látta a megrepedt tüsző helyén a sárgatestet.
2020. jan. 26. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!