Lehetséges az, hogy minden jel (LH teszt, méhnyaknyák, ovu fájdalom) arra utal, hogy megvolt az ovu, uh-n mégis domináns tüszőt lát az orvos, és szerinte az ovu még csak ezután jön?
Próbálkozni próbálkozzatok mindenképp, hiszen ha van is tüszőrepedés, nem biztos, hogy meg is fogan a baba, pláne, hogy több is. Plusz az ikerterhességek egy részénél spontán elhal az egyik magzat.
Ha meg ikrek akarnak lenni, úgysem tudod kivédeni. :)
Simán lehet, hogy még nem volt ovud. Egyrészt a nyák több napig is ovulációra jellemező, tojásfehérje állagú lehet, a középidős fájdalmat nemcsak maga a repedés, hanem a növekvő tüsző is okozhatja, az LH-teszt pedig ovu előtt pozitív, hiszen nem magát az ovut, hanem az azt megelőző LH-csúcsot jelzi.
De Closty mellett természetesen előfordulhat az is, hogy több tüsző érett meg.
Köszi a válaszokat mindenkinek.
Kedves utolsó, tudom, hogy több napig tojásfehérjés a váladék, nekem 3 napig volt az, viszont az uh napján már nem, akkorra már krémes volt, és azóta is az. Az LH csúcs a tesztek szerint pedig 2 nappal az uh előtt történt. Doki szerint ovuláció 2-3 nappal az uh után várható (ma), ami azt jelentené, hogy 4-5 nappal LH csúcs után ovulálok.
Olvastam valahol, hogyha nem tuti profi a doki, akkor összekeverheti a növekvő tüszőt az ovu után ottmaradt corpus luteummal. Még erre gondolok.
Mindenesetre akcióztunk tegnap is, meglátjuk mi lesz az eredménye kb 2 hét múlva, abban pedig nagyon reménykedem, hogyha babás is leszek, nem lesznek ikrek. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!