Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Hogyan tegyem magam tul a sok...

Hogyan tegyem magam tul a sok teszteken ami negativ? .

Figyelt kérdés
Már 8 hónapja várjuk hogy össze jöjjön a baba, és a tesztek mindig csak negativak... Mindig abban reménykedem hogy talán most össze jött... De sajnos csalodok minden hónapban... Vagy ha nem is tesztelek és meg jön mindig ki akadok... Mindenkire harakszom és álandóan szomorkodom ez miatt amég nincs ovum és akkor ujbol probálkozunk... Lelkileg nem tudom magam tul tenni ezen... Valaki járt már ilyen, vagy hasonlo cipőben? És hogyan tette magát tul ezen?
2020. jan. 15. 14:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hello. Igyekezzetek hogy ne ez legyen a a mindennap.Az egyutlét spontán legyen ne fogamzas celjabol es a kozos hobbi,program az mondjuk nekunk nagyon segített.Errol konyvet irthatnék! 14 hetes kismamam.
2020. jan. 16. 13:18
 12/12 anonim ***** válasza:

Ne csinálj több tesztet. Illetve, majd csak akkor, ha már legalább 3 napja, valóban késik a menstruációd. Nehéz azon felül emelkedni, amit írsz, és szerintem mindenki átmegy ezen, aki hosszabb ideje "próbálkozik". Sajnos nem igazságos az élet. Nekem 21 ilyen hónapom volt... illetve 20, mert a 21.-ben sikerült.

Maximálisan tudom, miről beszélsz. Kellene keresned valamit, amivel eltereled a gondolataidat erről a havonként ismétlődő idő spirálról. Szervezz a pároddal több közös programod, tűzz ki a babán kívüli célokat, és tanuld meg jól érezni magad a bőrödben nem terhesen is. Élvezd az időt, amit még csak magadra, és a párodra tudsz fordítani. Persze tudom, könnyű ezt mondani. Míg én eljutottam ide, az egy kemény önismereti munka volt, sok tudatos erőfeszítéssel. De nagyon megtanultam, mit jelent az alázat, és a hála. Alázat, mert sok minden van, amit nem én befolyásolok. Hála, mindazért, amim van, terhesség nélkül is. Én utólag nem bánom, hogy így alakult. Lélekben sokkal erősebb lettem ettől a majdnem 2 évtől, ami mögöttem van. És megtanultam értékelni az életemben rengeteg dolgot, amikre különben vak lettem volna.

Majd jön, ha jönni akar-ez a duma egy nagy hülyeség. Érdekes, akkor miért van ennyi meddőségi intézet, és lombikos gyerek? Bizonyos pároknál magától sosem jönne. És ahogy itt írta is valaki, teljesen egyéni, kinél, mikor jön el az a pont, amikor komolyan orvoshoz fordul.

2020. febr. 4. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!