Teljesen el vagyok keseredve, már tényleg nem tudom mit
akar (? )
Figyelt kérdés
A párommal pár nappal ezelőtt beszéltünk gyerekről.vagyis arról, hogy lassan itt az ideje,hogy legyen egy közös gyerek. Akkor azt mondta, hogy igen szeretne,csak most még fél. Viszont én azt hittem, hogy enyhül benne és attól belekezdünk. De nem! Már hónapok óta nem védekezünk, viszont nem engedi belém azt ... És most ugyan úgy már egy pár napja. Eddig tetszett neki az ötlet meg minden ,de tegnap beszélgettünk róla egy rokonnal , feljött ez a téma , úgy hogy ha majd meg születik az első közös gyerek akkor nagy tejfakasztot csapnak ,erre a párom azt mondta,hogy huuu az még soká lesz. Ezektől úgy el szomorodtam. Szinte fáj a lelkem ,én azt hittem , hogy akkor mostmár óvatosan bele vágunk. De tévedtem. Eddig beszélni sem szeretett róla ,mostmár beszél de valami még is van. 😕🙁☹️
Szinte naponta tesznek fel ilyen kérdést itt, hogy az apa nem foglalkozik a gyerekkel és annak anyjával, szeretőt tart, nem segít stb.. kérlek olvass el párat és okulj!!!!
És amíg nem mered leírni egy anonim oldalon se, hogy sperma, egyenlőre ne erőltesd a felnőttesdit.
Összegzésül: még nem akar gyereket, ne erőltesd, ne nyaggasd, különben vagy megcsal majd vagy el fog hagyni, ha pedig "véletlen" teherbe esnél borítékolom neked, hogy a gyerek 1 éves korára már külön lesztek.
2020. jan. 13. 11:43
12/13 anonim válasza:
Teljesen érthető amit mondd, nem tudja mi lesz utána, mert ez senki nem tudja.
A mi kapcsolatunk ugyanolyan maradt, szex stb, DE jó volt a szülésem, a babánk nagyon nyugodt és jó alvó.
És ha nálatok nem így lesz? Nagyon sokminden megvaltozik és lehet ő erre még nem áll készen. Szerintem jobb ha nem erőlteted.
Inakbb dolgozz, 1 év munkaviszony után már legalább nem 28 ezret kapnál és ha mégis meggoldolja magát, még többet megadhattok a babának....
2020. jan. 13. 14:52
13/13 anonim válasza:
Nyugi! A párom kijelentette h ő sosem akar gyereket.ez rettenetesen fáj,majd rá 2évre mikor jöttünk haza a tescobol :D aztmondta akar 1 kislányt,és jó lenne a család,hát terhes is lettem 2éve,de az örömünk nem tartott sokig,mert elment,e nem adjuk fel és lesz 1 kislányunk
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!