Szerintetek megcsinaljak igy az inszemet?
4eve hagytam abban a fogamzasgatlot, a menstruacoim egyaltalan nem jelentkezett tobbet. 58kgrol 68ra hiztam. Vervetelre kivizsgalasra kuldek ahol kiderult hogy nincs peteeres es autoi Pajzsmirigy betegsegem van de ninvs ra gyogyszer mert a tsh jo
Megis 10honap nem menstrualas utan gyogyszer nelkul terhes lettem. Minden renden ment.
Kislanyom egeszseges 2,5eves.
Pont egy eve ismet abbahagytam a fog. Gatlot.
Ugyan ugy hizas pattanas. Pont most is 10kg jott fel.
Eredmenyeim ugyan azok annyi kivetellel h most szules utan 35napra beallt a menstruaciom, viszont csak szeptemberig. Azota ismet semmi. Bromot szedek napi 1et mert magas a prolaktinom azota.
Sajna nem lettem terhes.
Closytb. 3havit vegig szedhem. Semmi.
Inszemnek vajon nekiallnak ciklus nelkul? Milyen hornonokat tudnak igy nezni ha nincs menstruacio?
Magandolihoz jarok de igyse foglalkoznak csak azt mondjak majd a fogamzasgatlo minden tunetet helyretesz. Koszi...
Olyan nincs, hogy pajzsmirigy gondod van de nem foglalkoznak vele, mert a tsh jó. Rossz helyen voltál. Keress egy normális endokrinológust! Tudok ajánlani is, csak bejutni nem egyszerű.
Amiket leírsz tuti pm-re visszavezethető probléma. Amíg azt nem kezelik, addig kb minden hónapban csalódás ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!