Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Van olyan hely ahol ezzel az...

Van olyan hely ahol ezzel az eredménnyel megcsinálják az inszemet?

Figyelt kérdés

A sejtek 50%-a mozog.Mozgási sebesség 1-2,elvétve 3.Asthenospermiás mozgás,kerek sejtek.

3millio/ml 15millio/ejaculatum.

10%ép,érett spermium.

Vélemény: Oligozoospermia magna.Asthenospermia.

80%alatti hyaluronsav megkötés

2014. júl. 10. 17:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Biztos van, csak nem értem, minek erőltetni, ha ilyen a helyzet.
2014. júl. 10. 18:57
 2/4 A kérdező kommentje:
4lombikunk volt de az ennél rosszabb eredmény volt(azoospermia).Most gyógyszeres kezelésre lett ilyen eredményünk.És volt egy spontán pozitiv tesztünk.Sajnos ha ujra lombikra megyek kirugnak:(
2014. júl. 10. 21:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Uhh, sajnálom. :(

De ha úgymond ez a felturbózott eredmény, akkor nem sok esélyt látok, hogy inszemmel sikerüljön, persze vannak csodák. Nekünk kiváló eredmények mellett (mindkettőnk részéről) sem sikerült 6 alkalommal sem. Ezért gondolom, hogy így nem sok esély van rá. Nekünk csak lombikkal sikerült.

Magánintézményekben egyébként szerintem megcsinálják, hiszen ott fizetned kell érte ígyis-úgyis.

2014. júl. 10. 22:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy milyen gyógyszer után lett ilyen az eredmény?
2015. aug. 20. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!