Duphaston napi 3x2 tabletta?
Figyelt kérdés
Érdeklődnék, hogy aki ekkora mennyiségben szedte a Duphastont.a 12. hét utan a fokozatos elhagyàst fogyan tette? Heti 1 szemmel csökkentette a tablettak számàt? 10.hetes vagyok és a terhesség elejétől kezde szedem a Duphaston 2x1 korabbi vetélés miatt vmit barnàztam is ekkor 3x1 lett végül görcsölés +barnazas igy 3x2-re növeltük.Ezzel a mennyiséggel 5 nap alatt szünt meg a barnazas.Aki volt hasonló helyzetben kérem írjon.Köszönöm.2019. dec. 15. 08:37
1/2 anonim válasza:
Én 3x1-el kezdtem 6. héten 3 . napra visszatért a barnázás akkor emeltük meg 3x2-re. 15 hétig kellett szednem úgy hogy utolsó levélnél kellett 3x1-re csökkentenem majd az utolsó héten napi egyet szednem.
Az orvosod nem adott konkrét utasítást? Nekem ez a második terhességem, az elsőnél is kellett pótlás, ott másfajta gyógyszer volt és csak 13. hétig kellett szednem, ott is részletesen megmondta az akkori orvosom, hogy hogyan hagyjam el.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod.Dokim szabin volt a héten,így bementem az ambulanciára, ott javasoltak a 3x2-t.Kedden megyek Uh.ra akkor kivàncsi leszek mit javasol.
2019. dec. 15. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!