Duphaston napi 3x2 tabletta?

Figyelt kérdés
Érdeklődnék, hogy aki ekkora mennyiségben szedte a Duphastont.a 12. hét utan a fokozatos elhagyàst fogyan tette? Heti 1 szemmel csökkentette a tablettak számàt? 10.hetes vagyok és a terhesség elejétől kezde szedem a Duphaston 2x1 korabbi vetélés miatt vmit barnàztam is ekkor 3x1 lett végül görcsölés +barnazas igy 3x2-re növeltük.Ezzel a mennyiséggel 5 nap alatt szünt meg a barnazas.Aki volt hasonló helyzetben kérem írjon.Köszönöm.

2019. dec. 15. 08:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Én 3x1-el kezdtem 6. héten 3 . napra visszatért a barnázás akkor emeltük meg 3x2-re. 15 hétig kellett szednem úgy hogy utolsó levélnél kellett 3x1-re csökkentenem majd az utolsó héten napi egyet szednem.

Az orvosod nem adott konkrét utasítást? Nekem ez a második terhességem, az elsőnél is kellett pótlás, ott másfajta gyógyszer volt és csak 13. hétig kellett szednem, ott is részletesen megmondta az akkori orvosom, hogy hogyan hagyjam el.

2019. dec. 15. 13:47
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod.Dokim szabin volt a héten,így bementem az ambulanciára, ott javasoltak a 3x2-t.Kedden megyek Uh.ra akkor kivàncsi leszek mit javasol.
2019. dec. 15. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!