Miért állhat meg a baba fejlődése a 8. hèten?
Nem ez volt az első alkalom.
Mitől lehet?
Esetleg van olyan, aki keresztül ment vetèlèseken?
Valamilyen genetikai betegségre gondolnék elsősorban, ha nem ez az első alkalom hogy ilyen idősen vetel egy nő.
Egyszer egy cikkben azt olvastam hogy a 12 hét előtt akkor megy el egy baba ha genetikai betegsége van, vagy túl gyenge a szíve és megall. Sajnos.
Nekem is volt 2 vetelesem, bár az első talán kémiai terhesség lehetett mert az uhn nem is láttak semmit, csak volt egy pozi tesztem. A második baba 9 hetesen ment el, de nem tudjuk az okát.
Mi utána kivizsgáltattuk magunkat, meg tanácsadásra mentünk meg stb, de mindkettőnknél minden rendben volt, így nem örökletes dologról van szó, "ezt dobta a gép"...
A harmadik terhességem szerencsére jól végződött, már 1,5 éves a fiam. :)
Nekem is genetikai rendellenesseget mondtak. A masodik terhessegemel eddig (37 het) minden rendben.
Ha mar tobbedik eset, en kivizsgaltatnam magam
Két missed ab-al végződő terhessègem volt.
Most mi is kivizsgáltatjuk magunkat,mert még egyszer nem szeretném átèlni.
Az első után az orvos azt mondta,hogy gyakran előfordul, de azért kettő már problèmát jelez szerintem.
Szia. Nekem 3 vetélésem volt. Kettő a nyolcadik héten, meg műtőtek.
A harmadik ki tisztult magától.
Nekem méhsövényem volt, meg a bal petevezetékem ki vették most egy hete. Azt mondta az orvos hogy, lehet ez volt a gond. 2 hónap múlva próbálkozhatunk.
Sajnos igen.
Akihez jártam orvoshoz mindig azt mondta minden rendben... Fiatal még.. Na ettől rosszul voltam.
El mentünk Pestre a Forgàcs intézetbe, és ott azt mondták csináltasak laparoszkópos vizsgálatot.
És szerencsémre, meg jó ismerősöm ajánlásával meg találtam a legjobb orvost. 😊
Ő vette észre a méhsövényemet, meg hogy a bal peteveszetékem beteg.
Most gyógyulgatok, aztán 2 hónap múlva próbálkozhatunk. 😊
Volt olyan orvos aki azt mondta nekem,nem kell aggódni van akinek 5-6 vetélése is van míg tud szülni egy gyereket. Szörnyen éreztem magam. Hogy lehet ilyet mondani. Pont akkor mikor ki derült hogy már nem volt szív hangja a babámnak. 😢😢
Sajnos nekem még nincs gyermekem. De nagyon bízok benne hogy jövőre sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!