MTHRF heterozigóta mutációm okozhat teherbeesési problémát?
MTHFR C677T génvizsgálatom eredménye alapján heterozigota vagyok, a Leiden és a Photrombin az normál. KApni fogok erre valamit? Akinek van ilyen problémája mit kell szednie?
Köszönöm a segítséget!
Folsavra is kell vigyázni
Folsav lesz az igazán fontos. Én úgy tzdom hogy ez önmagában nem növeli a trombózist, csak fokozza a másik kettőt ha van, de akkor lehet tévedek.
Nekem Leiden van, aztán kiderült hogy ez is. Ez csak annyit jelent hogy tutira szúrni kell magamat.
Szia!
Én ma kaptam meg az eredményem, ugyanaz mint a Tiéd.
Nekem Aspirin Protect-et javasoltak és napi 2 tasak Inofolic-ot.
Köszönöm szépen a válaszokat! Megkérdezhetem hogy az aspirin protectet és az inofolicot milyen dózisban szeded?
Hálás vagyok a sok segítségért!
#6 vagyok
Aspirin Protect 100mg 1x1 - babatervezéstől a terhesség 32. hetéig
Inofolic napi 2 tasak - Mondták, hogy az Inofolic leírásában napi 1 tasak szerepel, de elméletileg napi 2 tasak kell belőle a megfelelő hatás miatt
#6 és #8 vagyok.
Igen, én is olvastam már több fórumon róla... Úgyhogy már fel is kerestem másik orvost. Jelentkezem a fejleményekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!