Lombikosok, nektek hányadik beültetés volt sikeres? És mennyiből mennyi tapadt meg? Egyéb tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Mi most állunk a lombik program előtt a párommal, és kicsit félek...2019. nov. 15. 09:14
21/25 A kérdező kommentje:
A páromnak mintát kellett adnia, abból nézték a spermiumok számát, mozgását, minőségét. Ott minden rendben volt.
2019. nov. 19. 07:49
22/25 anonim válasza:
Mi lett veled végül?
Én szerdán megyek Pécsre először.
23/25 A kérdező kommentje:
Egyenlőre nem vágtunk bele, hagyunk egy kis időt magunknak felkészülni. Nálatok mi a helyzet?
2020. jan. 27. 17:03
24/25 anonim válasza:
Sziasztok! De örülök, hogy visszataláltam a kérdéshez! Nekünk úgy néz ki, hogy kövi hónap elején indul a stimu, a következő ciklussal. Közben kiderült, hogy a férjemnek pajzsmirigy alulműködése is van, úgyhogy jó volt minden vizsgálatot megcsinálni, amit ajánlottak. Nagyban rátesz az eleve nem túl rózsás helyzetre. Most próbálunk egy lombikot, meg csinálunk spermafagyasztást, mert "nem mer belenyúlni és kísérletezni" a férjem endokrinológusa a dolgokba, aztán elkezdik szépen sorban kikezelni a dolgokat. 19-es voltam.
25/25 anonim válasza:
Kérdező azóta összejött a dolog? Nem vagyok érintett ugyan, csak érdekel, véletlenül akadtam rá a kérdésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!