Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lombikosok, nektek hányadik...

Lombikosok, nektek hányadik beültetés volt sikeres? És mennyiből mennyi tapadt meg? Egyéb tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Mi most állunk a lombik program előtt a párommal, és kicsit félek...

2019. nov. 15. 09:14
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Első lombik sikerült. 14 petesejtből 2 maradt meg, őket 3 naposan beültették és egy maradt meg:)
2019. nov. 16. 20:39
 12/25 anonim ***** válasza:

#9es: nem tudom, hogy honnan van az információd, hogy állami intézetben 1 éves a várakozás. És hogy a fizetős helyen, ahol meg csinálnak oep támogatottat, ott meg egyből mehet...

Mi államiba jártunk (BMC), júniusban volt az első konzultáció és szeptemberben, ahogy meglett minden vizsgálat, kezdhettünk. A Kaáliban a fizetős lombik ilyen, az oepesre várni kell, mivel sokkal kisebb a keretük, mint pl a BMCben. Másik barátnőmék Kaposvárra jártak, decemberben mentek, februárban csinálták is az elsőt - szintén állami. Szerintem Pécsen sincs másképp.

Egyébként a nagyobb kérdés, hogy attól függetlenül, hogy minden vizsgálat megvan, mentek-e nem kötelezőket is nézetni. Nekem ilyen vizsgálaton derült ki az eddigi sikertelenségek oka. Amikor az a probléma kezelve lett, sikerült a lombik is.

2019. nov. 17. 10:08
 13/25 A kérdező kommentje:
Idén februárban kezdtünk el járni, labor, uh, peteérés stimuláció, és most egy hete csináltak laparoscopiát hysteroscopiát és átjárhatóságit. Sajnos nem átjárható egyik petevezeték sem, hormonálisan minden rendben van. Decemberben megyek vissza kontrollra, akkor beszéljük meg az orvossal a lombik programot.
2019. nov. 17. 10:36
 14/25 anonim ***** válasza:

1.lombik semmi

2.lombik biokémiai

-fetből 2 bogyókából 1 babám van a pocakban 24hetes 🥰

Aktív endoval Harkányi 3 hetes kezelés után❤

2019. nov. 17. 12:05
 15/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek. Bízom benne hogy sikerrel járunk majd mi is. December 2-án beszélünk az orvosommal, akkor dől el minden. Nem tudom milyen vizsgálatokat kell még csinálni?
2019. nov. 18. 10:38
 16/25 anonim ***** válasza:
Milyen vizsgálatokon vagytok túl?
2019. nov. 18. 10:53
 17/25 A kérdező kommentje:
Hormon labor, hüvelyi ultrahangok, clostilbegyt, laparoscopia, hysteroscopia és átjárhatósági. A páromat is vizsgálták, nála minden rendben van. Nálam van a baj, el van záródva mindkét petevezeték
2019. nov. 18. 14:23
 18/25 anonim ***** válasza:

Pajzsmirigy hormonokat (fT3, fT4, anti-TPO, anti-TG) néztek? Terheléses cukor-inzulinmérés volt-e? Trombózis panel? Immunológiai (infertilitás) panel III.?

Párodnál csak sima spermiogram? Vagy volt ROS, DNS fragmantáció, HBA, MAR és akroszóma vizsgálat is volt?

2019. nov. 18. 17:46
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Mi is most fogjuk kezdeni, pont ma voltunk az első konzultáción Debrecenben. Sajnos a január már elég zsúfolt nekik, így mi február elején kezdjük a stimut. Ha belegondolsz, annyira nem is hosszú a várólista. 🙂 Nekünk előre lediktálták, hogy milyen vizsgálatokat kell csináltatni, azokat megcsináltuk, egy párat mondott még a doki, hogy csinálni kell, de azt majd januárban. Sok sikert!
2019. nov. 18. 21:03
 20/25 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Köszönöm a gyors válaszokat. Ilyen vizsgálatok nem voltak még, akkor ezekszerint ezek még vissza vannak. Nekem hormon labor volt, 3. És 21.napos. Hüvelyi ultrahang volt amikor kaptam a clostilbegytet. Aztán az átjárhatósági.
2019. nov. 19. 07:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!