Lombikosok, nektek hányadik beültetés volt sikeres? És mennyiből mennyi tapadt meg? Egyéb tapasztalatok?
#9es: nem tudom, hogy honnan van az információd, hogy állami intézetben 1 éves a várakozás. És hogy a fizetős helyen, ahol meg csinálnak oep támogatottat, ott meg egyből mehet...
Mi államiba jártunk (BMC), júniusban volt az első konzultáció és szeptemberben, ahogy meglett minden vizsgálat, kezdhettünk. A Kaáliban a fizetős lombik ilyen, az oepesre várni kell, mivel sokkal kisebb a keretük, mint pl a BMCben. Másik barátnőmék Kaposvárra jártak, decemberben mentek, februárban csinálták is az elsőt - szintén állami. Szerintem Pécsen sincs másképp.
Egyébként a nagyobb kérdés, hogy attól függetlenül, hogy minden vizsgálat megvan, mentek-e nem kötelezőket is nézetni. Nekem ilyen vizsgálaton derült ki az eddigi sikertelenségek oka. Amikor az a probléma kezelve lett, sikerült a lombik is.
1.lombik semmi
2.lombik biokémiai
-fetből 2 bogyókából 1 babám van a pocakban 24hetes 🥰
Aktív endoval Harkányi 3 hetes kezelés után❤
Pajzsmirigy hormonokat (fT3, fT4, anti-TPO, anti-TG) néztek? Terheléses cukor-inzulinmérés volt-e? Trombózis panel? Immunológiai (infertilitás) panel III.?
Párodnál csak sima spermiogram? Vagy volt ROS, DNS fragmantáció, HBA, MAR és akroszóma vizsgálat is volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!