Van akinek tobb ev utan egy kis gyogyszeres kezelessel sikerult a baba?
Figyelt kérdés
2019. nov. 6. 13:26
1/8 anonim válasza:
Mkndenféle külső beavatkozás nélkül, 6 ev után. 😊
2/8 anonim válasza:
Igen. A több év alatt is kezeltek hormonokkal, egyszer sikerült is teherbe esnem, de sajnos vetélés lett belőle. Kb. 5 év után kaptam Letroxot enyhe pajzsmirigy-alulműködés miatt, pár hónappal később összejött a baba. Most 9 éves.
3/8 A kérdező kommentje:
Utolso nem volt semmi mas bajod a pajzsmirigy alulmukodesen kivul? 😊
2019. nov. 6. 15:00
4/8 A kérdező kommentje:
Elso. Neked nemvolt semmi problead amiert ilyen keson jott?
Mi 4 eve varjuk ☹
2019. nov. 6. 15:01
5/8 anonim válasza:
Ahol 6 évig nem jön, ott biztos van valami, amit nem derítettek ki, de mindig jól hangzik, hogy nem volt még itt az ideje. 🤔🙈
Nekem végül lombik lett, de szinte biztos vagyok benne, hogy az endokrinológusom nélkül nem jött volna össze. Autoimmun pajzsmirigy alulműködő vagyok. Először csak Letroxot kaptam, majd T3 pótlást is.
6/8 anonim válasza:
Nem volt semmi bajom. 3 kistesója is született, ők első hónapban megfogantak. 😊
7/8 anonim válasza:
Sok lombikos nőnél is szinte azonnal összejön a tesó. A második terhesség már összehasonlíthatatlan az elsővel. 6 év terméketlenség nem normális, még ha nem is találtak semmit... Örülj a csodáitoknak! De nem vagy általános példa. És ha mindenkivel elhitetnénk, hogy majd jön a baba, amikor ő szeretne... Sokan, nagyon sokan maradnának gyermek nélkül.
8/8 anonim válasza:
2-es vagyok. Magas volt a prolaktinszintem, nem volt megfelelő peteérésem, ezért kaptam hormonkezelést. Sokáig jártam meddőségi kezelésre, hosszú lenne elmesélni, miken mentem keresztül. A végén feltűnt egy dokinak, hogy talán mégse jó annyira a (határérték alatti) TSH-m, amit egy endokrinológus is megerősített, akihez végül eljutottam. Mint utóbb kiderült, a pajzsmirigyem volt a kulcsprobléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!