Lehetseges, h most majd jon a baba?
Figyelt kérdés
Ha a doki ir ki progi tabit es clostit mennyi az eselye a terherbeesesnek?
Tobb mint 1 eve nem jon a baba.
Az orvos vervetelekre kuldott es mondta h valoszinu h ez segiteni fog. Sztetek? Kinek segitett? Volt koztetek ilyen h 1 eve nem jott es ezek a gyogyszerek segitettek meghozni a hatast?
2019. okt. 22. 15:58
1/10 anonim válasza:
Vérvétel előtt fogod szedni? Vagy ezt most nem igen értem.
2/10 anonim válasza:
Először ki kellene derülni, hogy mi miatt nem estél teherbe. Ki kell zárni a pcos, ir. Ha ezek fenn állnak, hiába a clostilbegyt.
3/10 anonim válasza:
Esélytelen. Ez csak az utolsó próbálkozás hátha, innentől jönnek majd a komolyabb kivizsgálasok meg a lombikbébi.
4/10 anonim válasza:
Miért lenne esélytelen? Bunkó vagy?
Ha a vérvétellel kiderül a probléma, lehet esély a clostilbegyttel. Így önmagában valószínűleg nem fog segíteni, mert oka van hogy nem sikerült eddig.
5/10 anonim válasza:
Nem hiszek annak az orvosnak, aki vérvétel előtt ír akármilyen gyógyszert.
6/10 anonim válasza:
Milyen a spermakep? Volt e atjarhatosagi?
Ha nem, én nem szednem a clistyt
8/10 A kérdező kommentje:
Meg nem irta ki. Elkuldott elotte vervetelre. Persze a leletekkel vissza kell meg menjek.
Es utanna ha ugyvan kiirja
2019. okt. 23. 12:49
9/10 anonim válasza:
És átjárhatóságin is voltál? Hiába lesznek gyönyörű tüszőid ha nem vagy átjárható. Csak feleslegesen tömnek hormonokkal. Én így biztos nem vállalnám be, pedig sokat vártam a babára.
10/10 anonim válasza:
Szia! Nálunk kicsit más a helyzet, mert férjemmel is gond van, de én a dokim javaslatára nem mertem elkezdeni a clostyt addig, amíg neki nem volt friss eredménye. Szerintem mindenképp érdemes csinálni egy spermaképet, mert így lehet, hogy te feleslegesen turbóznád a dolgokat. Sajnos ilyenkor még az is belekerürhet a képbe, hogy vele gond van, ezért nem érdemes ilyenkor csak az egyik felet vizsgálni, legfőképpen külön kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!