Paromnak nagyon alacsony spermaja van (1 talaltak,2 pedig deform)?
Sziasztok,
Paromnak nagyon keves spermat talaltak...
Szeretnenk meni orvoshoz azt tanacsonlta az orov h meg kell alapitaniuk hogy orokolte vagy pedig herevisze tagulata van es “el van gatolva a kis csovecske amin at kene juson a sperma) szerintetek ha meg mutik akkor lehet termeszetes uton babank? Volt mar valaki igy hogy... ojan szomoru vagyok...
Remelem meg javul es lesz babank..
Ismerősömnek volt párja, őt műtötték, de így is kevés esélyt adtak neki, a sors fintora, hogy szétmentek, majd egy újra melegített káposzta esetében elsőre becsúszott a gyerek.
Nem kell megijedni, szedjen férfiaknak való vitamint (biotech) nézesse meg szűkület e, sokat segít, ha kiderül mi okozza. Legrosszabb esetben lombik, de ahhoz is sok vitamin kell, hogy legyen elég minta.
Kitartás, és ilyenkor a sok szex sem ajánlott, inkább a 2-3 naponta segíthet.. ilyen helyzetben mindenre érdemes figyelni.
Nagyon szepen koszonom a valaszokat,nagyon sokat segit a lelki alapotomon..el csuggettem egy par ideje miutan kiderult.
Csak azt szeretnen tudni hogy lehetseges hogy megjavuljon es minden rendben legyen ugy ertem hogy legyen termeszetesen babank a lombikkal semmi bajom de az lenne az utolso dolog amire belemenek.
A doki azt mondta hogy valoszinu el van “blokolva” es ezert nem jutnak ki a spermak es elhalnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!