Az AFP-m elég alacsony lett, UH-n nem találtak semmi rendelleneset, lehet hogy még kiderülhet valami?
A védőnő azt mondta össze kell majd vetni a 2 eredményt, ha az UH jó, akkor semmi ok az aggodalomra.
Másnap mentem UH-ra, semmi rendelleneset nem találtak, minden OK volt, amit ott tudtak nézni, bár azt mondták az UH nem mindenható, nem mutathat ki mindent, ne nyugodjak meg teljesen.
16+3 voltam, amikor levették a vért az afp-hez.
A leletre az UH-n írták, hogy genetikai tanácsadás javasolt.
Orvoshoz jövőhétre van időpontom, előbb nem rendel, addig mit csináljak? Idegeskedjek, hátha találnak még valamit? Vagy nyugodjak meg, hogy az UH-n elvileg minden rendben volt, akkor biztos úgy is van?
Járt így valaki már?
Kicsit el vagyok kenődve...
Igen, én is egyet értek a védőnőddel, hogy elég elavult az AFP. Szerintem már régen is az volt, legalábbis mióta van UH. Kolleganőm külön megkért, hogyha rossz lenne az eredményem ne aggódjak mert az övé is rossz lett sőt még a genetika eredménye is, és láss csodát, most 10 éves és akk egészséges. Ne izgulj, bár tudom , hogy könnyebb leírni mint megtenni.
21 hetes pocakos.
hát azért most kicsit jobb lett a hangulatom...
Eddig tényleg minden de minden OK volt, tarkóredő is, 12 heti UH is, vérkép is, cukorbetegséget nem mutatott ki, 35 éves kortól még 10 évre vagyok :P
akkor reménykedek a legjobbakban.
további jókat nektek is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!