Az AFP-m elég alacsony lett, UH-n nem találtak semmi rendelleneset, lehet hogy még kiderülhet valami?
A védőnő azt mondta össze kell majd vetni a 2 eredményt, ha az UH jó, akkor semmi ok az aggodalomra.
Másnap mentem UH-ra, semmi rendelleneset nem találtak, minden OK volt, amit ott tudtak nézni, bár azt mondták az UH nem mindenható, nem mutathat ki mindent, ne nyugodjak meg teljesen.
16+3 voltam, amikor levették a vért az afp-hez.
A leletre az UH-n írták, hogy genetikai tanácsadás javasolt.
Orvoshoz jövőhétre van időpontom, előbb nem rendel, addig mit csináljak? Idegeskedjek, hátha találnak még valamit? Vagy nyugodjak meg, hogy az UH-n elvileg minden rendben volt, akkor biztos úgy is van?
Járt így valaki már?
Kicsit el vagyok kenődve...
szia!
13. heten csinaltattal kombinalt tesztet?
Sokszor leirjak, hogy elofordulhat teljesen egeszseges kismamaknal es baboknal, hogy alacsonyabb az afp ertek, es nem utal feltetlenul rendellenességre, ez egy lehetséges tunet. (sok mas oka is lehet, nem kell a legrosszabbra gondolni)
a tovabbi kivizsgalas teljesen rendben, biztos, ami tuti, ne gondolj arra, hogy rogton baj van. (foleg ha a tarkoredo is, meg minden rendben volt eddig)
tényleg nyugi (en jovo het hetfon megyek az afpmert,es szinte biztos vagyok benne, hogy nem lesz normalis ertek, de nyugodt vagyok, mert a 13. heti integralt vizsgalat negativ lett, illetve eddig minden ertek idealis volt.)
Szoval tenyleg nyugi, ne idegeskedj feleslegesen :)
Nekem 0.63 lett, de nem mondták alacsonynak, az AFP-n is mellette állt, hogy negatív.
Összevetve a korommal és a szérum alkotók koncentrációival 1/349-hez érték jött ki ami negatívnak számít, mivel az 1/250 alatt néznek magzatvizet. De a biztonság kedvéért mi vetettünk, másfél hét múlva lesz eredmény.
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!