Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miért mondják azt sokan, hogy...

Miért mondják azt sokan, hogy a helyi tömegközlekedést az alacsony osztályoknak találták ki?

Figyelt kérdés

Jellemzően, autóval közlekedők szokták mondani.

Amikor megkérdezem miért, azzal indokolják,hogy nincsenek rajta osztályok, mint a jobb vonatokon vagy repülőkön (üzleti osztály, turista osztály vagy 1. osztály , másodosztály), illetve nincs személyzet, aki kipenderíti a járművön pisilő hajlékonyokat,figyel az utasokra...stb

Emiatt, szerintük azoknak van a helyi tömegközlekedés,akinek nincs pénze autóra.

2017. ápr. 22. 21:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hol mondják ezt, vidéken ?

Csak mert Bp-en akkor elég nagy számban képviselteti magát az alacsony osztály, a buszon, villamoson, metrón, héven, trolin ... xd

2017. ápr. 22. 22:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenről még nem hallottam :D
2017. ápr. 22. 22:05
 3/6 A kérdező kommentje:

1#

Nem.

Én budapesti vagyok és itt szokták ezt mondani.

Szerintem a tömegközlekedés ami egy több, mint 1 millió lelket számláló városban ideális.

A vidéki 100e-200 ezres városokban lehet kocsival közlekedni kényelmesen, de itt nem nagyon.

2017. ápr. 22. 22:07
 4/6 anonim ***** válasza:

"Csak mert Bp-en akkor elég nagy számban képviselteti magát az alacsony osztály,"

Na itt van amikor a suttyó Budapesti találkozik a normális Budapestivel(kérdező). :)))

Mert ugye ilyet csak a vidéki földművesek mondhatnak kedves egyes.:DD

2017. ápr. 22. 22:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Nincs olyan nagy úthálózat és annyi parkoló Budapesten hogy ha az egész Budapest és az ott dolgozók megindulnának autóval dolgozni akkor megússzák dugó nélkül, időben odaérjenek a munkahelyre és parkolóhely is jusson.
2017. ápr. 22. 23:29
 6/6 anonim ***** válasza:

Mert vannak olyan emberek, jellemzően pont a suttyóbb réteg, akik attól érzik magukat Janinak, hogy minden reggel és este pöfögnek 30-cal a dugóban és turkálják az orrukat a piros lámpánál.

Nem kell velük foglalkozni.

2017. ápr. 23. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!