Terhesség. Mindenáron?
Nekunk inszem nem volt, ugyanis nincs egy petevezetékem sem, így én arról én nem tudok beszélni, nem tudok tanácsot adni. Első körben bemfolát és gonapeptylt szúrtam, ez a rövid protokoll volt. Nagyon magas az ösztradiol szintem, ezektől még magasabbra szaladt, így le kellett állítani hiperstimulacio veszélye miatt.
Második ciklusinditásnál maradt a bemfola, mellé cetrotidét kaptam. Rengeteg fehérjét kellett innom, végül minden rendben lett.
Nagyon sok dologtól függ, mit írnak fel és mennyit. Sajnos van, hogy kísérletezni kell, míg megtalálják a megfelelő segítséget. Négy tüsző lett bal oldalon, hat a jobb oldalon, leszívás után 4 egészséges petesejtet tudtak megtermekenyiteni.
Az én tapasztalatom az, hogy sokkal bonyolultabbnak és nehezebbnek tűnik ez az egész, mint amilyen valójában. Ha az ember már benne van, megy minden a maga útján.
Ha engem kérdezel, megéri. Sikerült az első beültetés, de végül a babát elvesztettük. Januárban folytatjuk. Akárhányszor vegigcsinálnám újra! Érte mindent! 🙂
Szia! Remélem, hogy azóta sikerült, ha nem, én is borzasztóan szurkolok!!! Ettől függetlenül nagyon fájdalmas ezeket olvasni. Tényleg rámegy egy csomó pénz, idő és nem utolsó sorban az egészséged. A kérdés tudom nem ebbe az irányba ment, de (legalábbis számomra) nem, nem éri meg. Saját esetemre való tekintettel mondom ezt. Inkább elfogadom, hogy ez a helyzet, de számomra ez a kétségbeesett próbálkozás idegőrlő és felesleges. Akkor számomra más utat jelölt ki a mindenható.
Kívánom mindenkinek a legjobbakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!