Ovu teszt, segítség?

Figyelt kérdés
Használok egy naptárat ami szerint mai nap van az ovuláció. 3 napja kezdtem el az ovi tesztet, ami csak halvány csíkos, épp hogy látszik a 2. csík, ami ugye negatív, így nem lehet ma ovuláció. De mindenhol mást olvasok, itt olvastam hogy valaki írta egy válaszban, hogy amikor negatív akkor van ovu, de a leírás nem ezt írta. Akkor valószínű hogy később van az ovum, mint a hülye naptár szerint? mert az a mensi szerint számolja ki.

2019. okt. 31. 11:34
 1/6 A kérdező kommentje:
*3 napja kezdtem el az ovu tesztet* :D Bocsánat.
2019. okt. 31. 11:35
 2/6 A kérdező kommentje:
Vagy lehet az a baj hogy délután csináltam? Olvastam azt is hogy valakinek reggel pozi, este negatív.
2019. okt. 31. 11:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Egy teszt nem teszt. Ovu tesztnél többet kell csinálni - én napi 2-t csináltam a 10. naptól, egyet reggel, egyet délután (mindig ugyanabban az időben) és azt kell látni, hogy erősödik. Annál aki először használ az is elképzelhető, hogy a teszt érzékenységét nem jól választotta meg, így előfordulhat, hogy hiába van peteérés, nem fogja kimutatni.

De azt megtanultam, hogy ezek a tesztek inkább arra jók, hogy felcsesszenek és szétstresszeljem magam. Én 3-4 végigtesztelt hónap után elengedtem. Legyetek együtt 2 naponta és akkor le van fedve az ovuláció, bármikor is van.

2019. okt. 31. 11:54
 4/6 A kérdező kommentje:
Mindegyik ugyan úgy néz ki, halvány. Most arra gondolok, hogy lehet hamarabb volt, lehet pont az első teszt előtti napon azért nem erősödik a csík. Sajnos hónapok óta nem sikerül a kistesó, azért gondoltam, hogy kipróbálom ezt a tesztelést, még sose csináltam. De ma meg egy kicsit érzek kis szurkálást. Amúgy a rossmannban vettem facelle tesztet. De tartjuk ebben a hónapban a 2 naponta, reméljük így össze jön már. Köszi a választ! :)
2019. okt. 31. 11:58
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se erősödött soha...kiderült nincs peteérésem...
2019. okt. 31. 12:49
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A pozitív utáni első negatív napon van peteérés. Érdemes minden nap csinálni, neten lehet venni nagy tételben (30-50db) olcsóbban. Nekem 5 nappal később volt az ovum, mint amit a naptárprogram kiszámolt.
2019. okt. 31. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!