Terhesség. Mindenáron?
Mi úgy indultunk neki, hogy nem minden áron. Alapból lombikkal kezdtünk a férjem miatt, 2 lehetőséget adtunk magunknak, különben örökbefogadás. Másodjára sikerült, ikreket várunk :)
Szívből szorítok nektek, biztosan sikerülni fog!
Ezt nektek kell tudni, hogy mit ér meg nektek az erős talán. Mivel nincs garancia semmire. Nekünk 3 sikertelen inszemináció után, ultra nagy mázlival az első lombikunk sikerült. 22 hetes vagyok. De ismerek olyat, akinek 9 beültetése volt (ebből 4 stimulált hónap, a többi FET), mire összejött a kisfia. Én nem tudom, hogy mi elmentünk volna-e addig. De szerintem előre ezt nem lehet tudni.
Érdemes pszichológus segítségét is kérni a meddőségi kezelések közben, mivel brutál lelki megterhelés. Plusz a kapcsolatot is nagyon meg tudja viselni. Már csak olyan oldalról is, hogy a szexualitás korlátozott és minimális... Nekem sokat segített, hogy jártam.
Férjednél néztek mást is vagy csak sima spermaképet? ROS, HBA, DNS fragmantáció, MAR teszt?
Neked most a prolaktinodat beállították?
Hol, kinél voltál endokrinológusnál? Nagyon sok nem hozzáértő van. Barátnőmnek az endodoki állította be a prolaktinját, bromo nélkül, a pajzsmirigy hormonokat beállítva. Utána jött össze a baba. Endocare-ben dr. Tüü László volt.
Szia. A férjemnek csak sima vizsgálat volt, nem voltak ezek. De szeretnénk megcsináltatni. Most találtam egy jó kis listát, ami összeírja, miket érdemes. Már több meg is van belőle. De lombik előtt mindenképp. Nem akarok "feleslegesen" hormon stimulaciot.
A prolaktinom már tökéletesen. Fel bromo megy minden este.
Voltam endokrinológusnal (Debrecenben). Nagyon segítőkész doki. Még harcolt is volna, hogy a klinikán megcsinálják nekem a trombózis hajlamhoz a vizsgálatot.. ami nem sikerült, de hátha az ARCben megcsinálják tb-re. Ha nem, akkor magánba, 43 ezerért. Jövőhéten megyek Aviva tornára. Hátha. Nem tudom, hogy a lombikot elkezdjük e november végén, mert utána pont karácsonykor lenne meg, akkor meg tuti nem fogják (24.en jönne meg naptár szerint).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!