Férfi meddőségi probléma, vélemények?
Sziasztok!
3 éve próbálkozunk baba témával,sajnos sikertelenül.
Elsőnek magamat nézettem meg,nálam nem volt gond elvileg és nekem van egy előző kapcsolatból már egy gyerekem.
A férjemnél sajnos ez az eredmény lett elsőnek majd 3 hónap múlva javult.
Profertil-t kell neki szednie.
Lentebb leírom az eredményeket.
Ha valaki hasonlóan járt,szeretném ha leírná tapasztalatait vagy hogy végül összejött e baba,mit szedett stb..bármit ami segithet vagy az eredményhez tud valamit fűzni.
Nagyon szépen köszönöm.
Eredmény:
Mellé írom a 2.-at is ami már 3 hónap profertil szedése után lett.
Önmegtartózkodási idő:5 nap
Elfolyt idő:30 perc...30perc
PH: 8....8
Össz térfogat:3ml...3,5ml
Spermium conc.:17.5mill/ccm....25mill/ccm
Össz spermiumszám:52,5mill...87,5mill
Motilitás:1-2 nem progr mozgó a többi amotilis...
Motilitás:progr motil:5%
nem progra motil:40%
amotilis:55%
Ezek lettek az eredmények,remélem érthetően írtam le.:)
A jol mozgok szama nem eri el az 5M-t sem. Az jelenleg csak lombikhoz eleg.
Most mi is ebben vagyunk benne, szinten 3 eve probalkozunk, es a ferjemnel van a gond. Hasonlo eredmenyei lettek, mint a te ferjednek, csak annyi hogy nalunk nem a mozgasuk rossz, hanem az alakjuk nem megfelelo. Minket egybol lombikra kuldtek ezzel, de szerettuk volna tudni, hogy mi okozza nala, igy elment ultrahangra, es ott javasoltak neki a herevisszer mutetet. Mi most ennek az idopontjara varunk. Adni akarunk a termeszetes uton torteno fogantatasnak meg egy eselyt, mielott belevagnank a lombikba.
A vitaminok nalunk is kb. ennyit segitettek 3 honap alatt, de mivel tudjuk mar az okot, igy abba is hagyta a vitaminszedest, az ugysem oldja meg sajnos.
Köszönöm hogy írtatok. :)
Hát nekünk nem mondták a lombikot azt mondta a doki probálkozzunk még a profertillel tovább,mert segít..hát nem tudom..a fer14-ről többet olvastam melyik a jobb?
A lombikról írnátok kicsit? Mert arról nem sokat tudok az hogy megy.
Amúgy az is a baj h az idő..lassan betöltjük a 35-öt..én már elég nehézkesen indulok meg,mivel hát nem tudom nem nagyon jön be az idős anyuka szerep.. :/ A párom viszont nagyon szeretne mivel neki ugye nincs..így jó lenne ha minél hamarabb segítene valami vagy valahogy sikerülne. :)
Kedves első amúgy hatalmas gratula! :))
Másodiktól kérdezném hogy ezt az ultrahangot hol csinálták? Mi kiskunhalason voltunk magándokinál,de neki olyan sztem nem volt. A cuccot is mikroszkóp alatt nézte..10 perc alatt elmondta a dolgokat.
A második vizsgálat után egyébként màr azt írta a papírra h kevés esély van a babára. De akkor ez hülyeség.. :(
Kedves utolsó. :) Köszi h írtál.
Hát nálam megcsinálták a vizsgálatokat mindent rendben találtak.
A páromnál derült ki h nem jó az eredmény.
Utána néztünk meg kérdezősködtünk és megbeszéltük hogy egyikünk sem akar lombikot ő sem.
Amúgy meg nem akar mást keresni ahogy én sem azért ha nem lesz baba..
Én sem hagyom el azért,mert nem nemzőképes..ahogy ő is megérti h én 40 évesen nem szeretnék már terhes lenni. Én szeretném látni felnőni a gyerekemet és nem szeretném hogy 20 évesen engem kelljen már ápolgatnia..sem h szégyelje milyen idős szülei vannak. Persze bármikor történhet akármi tudom..de ha lehet próbálom ezt elkerülni. Van a családban is aki 40-45 évesen szültek..én akkor eldöntöttem h biztos nem fogok. Van aki bevállalja van aki nem.
De sztem nem is ez volt a kérdés.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!