Lombikosok! Ovaleap 900NE és Meriofert 75NE-vel vannak tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2019. aug. 21. 20:31
1/7 anonim válasza:
Merifertet szúrtam. Mi a kérdés?
2/7 A kérdező kommentje:
Bevált-e és milyen mellékhatások jelentkeztek?
2019. aug. 21. 22:18
3/7 anonim válasza:
Mellékhatás nem volt. Ha bevált alatt azt érted, hogy lettek-e tüszőim tőle, akkor a válasz, igen, bevált. Ha az, hogy sikerült-e, akkor nem, azt a stimut követően nem lettem terhes..
4/7 Zsutyi válasza:
Én most 1 hónapja használtam mindkettőt+még Gonapeptylt.Olyan téren használt,hogy 18 tüszőm volt,amibe volt petesejt,ebből 11 megtermékenyült,bár enyhe fokú hiperstimulációm lett,így beültetés még nem volt.Első alkalommal másmilyen gyógyszereim voltak,ott súlyos fokú hipestimulációm volt.Mindenki másképp reagál.
5/7 anonim válasza:
Én ma kezdtem eloszor a Meriofertet. NEKED is nehezen ment a felszívása az üvegcséből? mert nekem eddig egyet sikerult maradektalanul felszívni.amugy naponta 3 adagot kell. Koszi a valaszt.
6/7 anonim válasza:
Előző vagyok. Közben már sikeres vagyok a felszívás terén! :D Meriofert tapasztalat engem is érdekel. Köszi!
7/7 A kérdező kommentje:
Nekünk bevált, elsőre, és van még két eszkimónk, jelenleg sítáborban. 8A1-es minősítésűek.
2020. márc. 18. 12:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!