Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mi lehet ez? Szerintem hormon...

Mi lehet ez? Szerintem hormon probléma . A töbni lent, hátra volt így valaki még.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Párommal már nyolc hónapja próbálkozunk babával.Idáig sehogy nem szeretne összejönni.

Volt már példa (kb háromszor) ,hogy két héttel később jött meg.

Viszont az elmúlt években teljesen normális volt 28 napra mindig pontosan.

Ebben a hónapban augusztus 12-én kellett volna megjönnie.

De helyette csak picit vizesebb tejszerűbb,de kevesebb fehér folyásom volt (néha mintha bepisiltem volna,így tisztasági betétett raktam be) azóta csak azt érzem ,hogy a bal oldalán a méhemnél nyomás érzékenyebb,keményebb és állandó szúró érzések vannak.Mintha a lábam ilyenkor görcsöt kapna.Mai napra (augusztus 24) lett sötétbarna folyásom,egy tampon lett úgy félig.Előző nap éreztem olyan óránként görcsöt akkor világos barna folyásom volt.Ezen kívül semmi nincs.De még mindig nem jött meg.

És azt leírnám a negatív kommentelőknek...Hogy mivel elköltöztünk Nógrád megyébe nem egyszerű a régi orvosomhoz egy gyerekkel lejutnom.És itt már próbáltam időpontot kérni ,de elhajtottak.

2019. aug. 24. 15:22
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
Lehet hormonprobléma! Mindenképp nézetnék egy alapos labort!
2019. aug. 24. 15:32
 2/6 anonim ***** válasza:
50%

Szoval... ez nem hormon probléma (szerintem)

Anyukám a nővérem 2 szer vetélt el, mivel a baba túl gyenge volt, és nem élte túl.

harmadjára megszületett a nővérem, aki most 25 eves, és 7-8 hónapos terhes. De nem ment ez ilyen egyszerűen.

A párjával legalább 1 évig próbáltak babát gyártani sikertelenül. Aztán orvoshoz fordult, és kapott egy gyógyszert ami felgyórsítja/segíti a teherbe esést.

Szerintem azért a gének is játszanak a teherbe eséskor, és hát a nővéremnek természetesen hasonló mint anyámnak. Valószínűleg a te családodból , vagy esetleg őseid közül is voltak ilyen problémák. MIVEL A GÉNEK TÖBB 100 ÉVRE NYÚLNAK VISSZA. A barna folyás... az már egy más tészta. a barnafolyás vetélést jelez. sajnálom :(

2019. aug. 26. 02:19
 3/6 anonim ***** válasza:
mindeképp megy egy orvoshoz, tudom milyen de muszály :(
2019. aug. 26. 02:20
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
De ha optimistán nézzük a dolgot, akkor lehet hogy csak szimplán a szervezeted megjegyezte hogy mikor van a mensid, és csak jelzett. és akkor nem vetélsz el , megmarad a baba
2019. aug. 26. 02:23
 5/6 anonim ***** válasza:
50%

Szoval... ez nem hormon probléma (szerintem)

Anyukám a nővérem 2 szer vetélt el, mivel a baba túl gyenge volt, és nem élte túl.

harmadjára megszületett a nővérem, aki most 25 eves, és 7-8 hónapos terhes. De nem ment ez ilyen egyszerűen.

A párjával legalább 1 évig próbáltak babát gyártani

sikertelenül. Aztán orvoshoz fordult, és kapott egy gyógyszert ami felgyórsítja/segíti a teherbe esést.

Szerintem azért a gének is játszanak a teherbe eséskor, és hát a nővéremnek természetesen hasonló mint anyámnak. Valószínűleg a te családodból , vagy esetleg őseid közül is voltak ilyen problémák. MIVEL A GÉNEK TÖBB 100 ÉVRE NYÚLNAK VISSZA. A barna folyás... az már egy más tészta. a barnafolyás vetélést jelez. sajnálom :(

De ha optimistán nézzük a dolgot, akkor lehet hogy csak szimplán a szervezeted megjegyezte hogy mikor van a mensid, és csak jelzett. és akkor nem vetélsz el , megmarad a baba

2019. aug. 26. 02:28
 6/6 khniki ***** válasza:
Így vagy úgy, de juss el az orvoshoz! Lehet, hogy csak egy kis progeszteron pótlás kell, hogy megmaradjon a baba. Bár, nem ártana tesztelni előtte egyet...
2019. aug. 26. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!