Hormonzavar? Valaki?
Mit értesz hormonzavar alatt?
Nekem volt hormonális eltérésem. Vérvizsgálatokból az endokrinológus jött rá, plusz egy igen-nemes kérdéssor, amely tüneteket sorolt fel. A pajzsmirigy hormonértékek beállítása után sikerült teherbe esnem.
Úgy derült ki, hogy nem jött a baba, majd egy korai terhesség vetéléssel végződött, illetve az addig viszonylag rendszer mensi teljes felborult, kimaradozott vagy 50 napra jött meg.
IR-t és pajzsmirigy alulműködést állapított meg a vérvétel.
Koszonom a válaszokat
Pajzsmirigyemet neztek azzal minden rendben
Igazabol azert gondolom hogy nekem is felborult mert 2honapja joval massabb a mensim. Most hogy mondod hogy a bor is utalhat ra..hat nekem nagyon csunya lett a borom...az allam a homlokom es az arcom teli van... Azt hiszem jobb ha elmegyek orvoshoz...es az igaz hogy nehezebben esik teherbe a no ilyenkor?
Igen, mivel a hormonok nagyban közrejátszanak a teherbeesésnél, de még inkább a terhesség megtartásánál, így természetesen ha nem megfelelő bizonyos hormonok szintje, akkor nehéz (vagy akár lehetetlen ritka esetekben) a teherbeesés.
Én a 4.-ik hónapban terhes lettem, de nem is maradt meg a terhesség, utána derültek ki a pajzsmirigy gondok, illetve az LH-FSH arány is rossz volt, magas prolaktin stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!