Mit gondoltok, van esély hogy babát várok?
Már szerintem 200000 szer leírtam, de neked újra leírom.
A menzesz előtti tünetek megegyeznek a premenstruációs és a terhességi tünetekkel.
Mit akarsz 5 nappal a vérzés előtt?
Ezek nem tünetek.
Tünetek tudod mikor lesznek? Ha kimarad a vérzés, és még csak utána jönnek a tünetek.
Ha kimarad a vérzés tesztelj.
Jó ég...
Hogy te mekkora bunkó vagy 😀
Nem vagyok hulye , inkabb csak egy kis lelki megerosites kelletr , hogy eszhez terjek .
Bizonyara te sosem remenykedtel semmiben , es sosem kepzeltel be semmit . Szerencses ember vagy 😊
Elso valaszolo , koszonom !
Szia! Én azt gondolom, hogy inkább legyen őszinte és kicsit bunkó valaki, minthogy hamis reményeket keltsen benned. Nagyon rossz, amikor az ember csíkokat hallucinál és mindenféle tüneteket produkál magának, ilyenkor kicsit beleéli magát a tényleges terhesség érzésébe, aztán jönnek a nagy pofáraesések, amiből nagyon nehéz felállni, a szorongás pedig eleve nem tesz jót a teherbeesésnek.
Szerintem amíg nem maradt el a mensid, addig úgy gondolj magadra, mint nem terhesre, akármilyen szubjektív tüneteid is vannak!
Drukkolok, hogy sikerüljön! :)
A tüneteidet még biztos, hogy nem a terhesség okozza.
De ez nem azt jelenti, hogy nem sikerülhetet épp most.
Remélem neked a legjobbakat. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!