Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mit gondoltok, van esély hogy...

Mit gondoltok, van esély hogy babát várok?

Figyelt kérdés
Egy ideje ráálltunk a babaprojektre . A páromnak visszeres értágulata van ,ami miatt nehezebb dolog ez . 5 nap múlva nem kellene megjonnie . 3 napig voltak enyhe alhasi gorcsok , amit inkabb a petefeszkemben ereztem , ez 2 napja elmult . Ma hirtelej ramtort egy szeduleses remegeses rosszullet . Minimalis tejfeher szinu folyasom van . Lehet szerintetek baba a dologban , vagy inkabb csak bebeszelem ? Ha nem jon meg , termeszetesen tesztelek majd .

2019. szept. 12. 10:57
 1/10 A kérdező kommentje:
És egyebkent mosdoba is tobbszor jarok ..
2019. szept. 12. 11:00
 2/10 anonim ***** válasza:
96%
Egyelőre ezek nem a terhességtől vannak.
2019. szept. 12. 11:01
 3/10 anonim ***** válasza:
92%

Már szerintem 200000 szer leírtam, de neked újra leírom.

A menzesz előtti tünetek megegyeznek a premenstruációs és a terhességi tünetekkel.

Mit akarsz 5 nappal a vérzés előtt?

Ezek nem tünetek.

Tünetek tudod mikor lesznek? Ha kimarad a vérzés, és még csak utána jönnek a tünetek.

Ha kimarad a vérzés tesztelj.

Jó ég...

2019. szept. 12. 11:10
 4/10 A kérdező kommentje:

Hogy te mekkora bunkó vagy 😀

Nem vagyok hulye , inkabb csak egy kis lelki megerosites kelletr , hogy eszhez terjek .

Bizonyara te sosem remenykedtel semmiben , es sosem kepzeltel be semmit . Szerencses ember vagy 😊

Elso valaszolo , koszonom !

2019. szept. 12. 11:35
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Pedig nem bunkóságból szántam, csak tudod már nem az első eset, hogy instant biológiát adtam olyanoknak, akik nem olvasnak utána a teherbeesés menetével, márpedig ha gyereket szeretnél, nem ártana tájékozódnod. Azért szívesen ha segítettem, mégha bunkón is. :)
2019. szept. 12. 11:40
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én azt gondolom, hogy inkább legyen őszinte és kicsit bunkó valaki, minthogy hamis reményeket keltsen benned. Nagyon rossz, amikor az ember csíkokat hallucinál és mindenféle tüneteket produkál magának, ilyenkor kicsit beleéli magát a tényleges terhesség érzésébe, aztán jönnek a nagy pofáraesések, amiből nagyon nehéz felállni, a szorongás pedig eleve nem tesz jót a teherbeesésnek.

Szerintem amíg nem maradt el a mensid, addig úgy gondolj magadra, mint nem terhesre, akármilyen szubjektív tüneteid is vannak!

Drukkolok, hogy sikerüljön! :)

2019. szept. 12. 12:59
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges, de ezek a tünetek még nem a terhességtől vannak, ha az vagy.
2019. szept. 12. 13:56
 8/10 anonim ***** válasza:

A tüneteidet még biztos, hogy nem a terhesség okozza.

De ez nem azt jelenti, hogy nem sikerülhetet épp most.

Remélem neked a legjobbakat. 😊

2019. szept. 14. 11:17
 9/10 anonim ***** válasza:
Megerősítés... Mivel lesz jobb ha azt mondjuk hogy terhes vagy, miközben még mégse vagy az?!
2019. szept. 14. 13:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Az olyan nőknek, akik ide járnak megerősítésért, nincsen barátnője? Horribile dictu párja? Akivel ezeket meg lehet beszélni és támogat?
2019. szept. 14. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!