Volt vki, aki azért ment inszemre/lombikra, mert a párja nem tudott, vagy csak nehezen/ ritkán elelvezni?
Másfél év alatt össze is házasodtatok? Hozzámentél úgy, hogy havi egyszer tud elélvezni?Én biztos nem tettem volna.:/ Ne érts félre nem rosszindulatból írom, de a szex tényleg fontos egy kapcsolatban, legalább annyira mint a lelki kiteljesedés.Szex nélkül hamar tönkre megy egy kapcsolat.
Mond neki újra, hogy menjen orvoshoz.Lehet pld egy viszér ami akadályozza az erekciót vagy bármi hasonló.Ezt pedig csak orvos tudja megállapítani, lehet egy kisebb műtéttel kész ,,csődör" lenne belőle, ti meg szenveditek a szexualitást és nem élvezitek.
A lombiknál is ,,produkálnia" kell.Ki kell szedje magából a cuccot valahogy adott időn belül.(pár óra) szóval elég reménytelen a lombik sikere is ha ennyire nagyon nem megy neki.Viszont ha elindultok lombikra őt is kivizsgálják, hamar észre fogják venni, hogy nála nem stimmel valami....
A másik, hogy minél kevesebbszer élvez el a férfi annál kevesebb az a spermium mennyiség ami ,,élő" vagy valami hasonló.Szóval a rendszeres szexuális élet is fontos a teherbeesés részére.
Menjetek lombikra.Ott fel fogják fedezni mi a párod baja.:)
Párom hasonló, bár neki műtét miatt ilyen.
Amúgy ha kézzel/szájjal gyorsabb neki, akkor utolsó pillanatig el kell húzni és csak utána berakni
Ez durva,nagyon sajnállak. Az én férjem napi 3x is belémélvez, teljesen mindegy,mikor,hol, hogyan...
Szóval nem normális! Keressetek fel egy szakembert!
Tényleg nem egyértelmű?
Ha mindenhogy máshogy megy, csak beléd nem, akkor csak te akarsz gyereket. Ő pedig gyáva bevallani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!