Csináltam terhesegi tesztet 3 db pozitiv lett voltam ultra hangon 2 kis pötyö van. Amikor ultra hangon voltam sziv hang nem volt 5. -6 az baj? .
Nem magyar állampolgár vagy? 6. héten meg nem gáz, ha nincs szívhang, majd a jövő héten lesz. Az sem baj, ha nincs semmilyen tüneted, lehet később lesz, de az is lehet, hogy nem is lesz.
Ha magyar vagy, akkor légyszi tanulj meg helyesebben írni. ☺️ mert elég érthetetlenre sikeredett.
Mi a az hogy "nem magyar allampolgar vagy"? Ha valaki hulye es nem kepes normalisan fogalmazni akkor mar egybol az kovetkezik, hogy hataron tuli magyar?
Ha nem tunt volna fel 2es valaszolo akkor szolok, hogy Magyarorszag tomve van ennel sokkal hulyebb es tanulatlanabb emberekkel. Nem hiaba tartottok ott "ti nagy magyarok" es Magyarorszag ahol!
A kerdesre valaszolva, valoszinuleg az ultrahangon csak petezsakot lattak szikholyagal es embrio kezdemennyel. Egy par napon belul vagy egy het mulva mar szivhangnak is kell lennie
Szerintem csak bíznak benne, hogy nem magyar állampolgár.
Amikor ennyire nem összeszedetten ír valaki, akkor ez szokott a "kifogás" lenni.
2 kos pötty az ikreket akar jelenteni?
Vagy a szikhólyagot és a magzatot?
Mit írtak az ambulánslapra?
Mit mondott pontosan az orvos?
"6. Mondott"
Ez mi?
6. Héten szokott beindulni a szívhang, ha pontosan fogant..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!