Uborkka kérdése:
Laptopon nézem a youtoubot, és lemarad a hang a képtől. Minél tovább annál jobban. Mi lehet a gond? . Semmit nem csináltam vele. , néhány napja vettem észre.
Figyelt kérdés
HP laptop tavalyi,celeron N2810 es proci 2giga. Windovs 10. 4giga ram.Ventillátor nélküli hűtés 55fok körüli maghőmérséklet terhelés alatt.Állitólag max maghőmérséklet 100celsius.Automatikus frissités2016. dec. 11. 23:44
1/2 anonim válasza:
Vedd lejjebb a video minoseget. Nem birja a geped, ennyi.
2/2 A kérdező kommentje:
Próbáltam ,de nincs köze hozzá!!HD-n ugyanazt csinálja mint a legrosszabb minőségben.De szerintem ha az lenne a gond,akkor a képpel lenne probléma nem a hanggal.A kép tökéletes. nem szaggat nem megy el,a hang marad le ,és hallatszik valami kattogás is a hangszóróból ijenkor
2016. dec. 12. 08:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!