Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ismét méhen kívüli terhes lennék?

Ismét méhen kívüli terhes lennék?

Figyelt kérdés
3 éve volt egy méhen kívüli terhességem. Bal petevezetőmet akkor kivették. 2 éve próbálkozunk,eddig sikertelenül. Szeptemberre van időpontunk a meddőségi klinikára. 2 hónapja az orvos megvizsgált, van peteérésem. Elkezdtem szedni a femibion 0-át akkor az ő javaslatára. A ciklusaim óramű pontossággal 27 naposak. Most viszont a 30.napon vagyok nem jött még meg. Tesztet csináltam tegnap és ma reggel is. Csont negatívak 😪 Vasárnap este nagyon fájt az alhasam kb 10 percig mintha kést forgattak volna benne és azóta is megállás nélkül feszít, nyom a méhem körül. A melleim picit érzékenyek, furcsállom is mert ennél sokkal jobban szoktak fájni mielőtt megjön. Volt esetleg valaki úgy hogy 3 napos késésnél negatívat tesztelt utána mégis egyszercsak pozitív lett? Félek, hogy baj van. Nem akarom elveszíteni a másik petevezetékem is 😫
2019. júl. 11. 08:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha negatív a teszt, akkor nem vagy terhes. Se méhen belül, se méhen kívül.
2019. júl. 11. 09:37
 2/5 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de ez nem teljesen igaz, mert a méhenkívülit is csak a 9.hétben mutatta vérvétel annyira alacsony volt a hcg-m .
2019. júl. 11. 11:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg csinálj ver vizsgálatot ... az előbb és pontosabban kimutatja ha elindult valami.
2019. júl. 11. 12:19
 4/5 anonim ***** válasza:
59%

Akkor te valami ritka madár lehetsz. Nem láttam még olyan alacsony HCG-vel méhen kívüli terhességet, amit nem mutatott a teszt...A legalacsonyabb 82 U/l volt, de azt simán kimutatta a leghitványabb teszt is.

(És igen, láttam már egy pár méhen kívüli).

Szóval elhiszem, hogy veled ez volt, de ne gondold, hogy ez az általános.

2019. júl. 11. 14:33
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem sikeres terhességnél 7. napos késéskor negatív volt, problémamentes volt a terhesség, most 2 éves múlt

a picur. Szurkolok!

2019. júl. 11. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!