Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Járt már valaki úgy, hogy...

Járt már valaki úgy, hogy mensi ellenére terhes volt?

Figyelt kérdés

Múlt hónapban ovu elott 2 nappal együtt voltunk a férjemmel. Mensi előtti napon csináltam tesztet, negatív lett, majd meg is jött egy nap késéssel.

Együttlét óta eltelt 5 hét.

Napok óta reggel, de leginkább az első étkezés után hányingerem van. A mai ebéd után öklendeztem is többször, vagy ha megéreztem a sült hús szagát, ugyanez.

Persze jogos hogy csináljak tesztet, de már annyi negatívat csináltam..

9 nap múlva fog megjonni a következő mensi

2019. júl. 10. 12:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Pedig csak a teszt lenne a válasz a kérdésre :)
2019. júl. 10. 12:40
 2/5 anonim ***** válasza:
21%
Bebeszéled csak. Nem vagy terhes, ha meg is jött, plusz a következőig 9 nap van... Egek
2019. júl. 10. 12:52
 3/5 anonim ***** válasza:
14%
Szerijtem keress fel egy szakembert, mert egy nagyon gáz. Biztosan van egy csomó pszichológus aki ezzel fogllkozik.
2019. júl. 10. 12:57
 4/5 anonim ***** válasza:
16%
Kizárt hogy terhes tünet,még be sem fejeződött a beágyazódás.Te hol élsz ne haragudj?Bírom mikor ennyire bebeszéli valaki magának h.terhes.Szerintem inkább vírus.
2019. júl. 10. 13:23
 5/5 anonim ***** válasza:
66%
Utolsó: 5hét alatt már beágyazódott.
2019. júl. 10. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!