Szerintetek lehetséges, hogy terhes vagyok?
Március végén együtt voltam a barátommal, de nem történt behatolás, rajta pedig gatya volt, de nem tudjuk mennyire lehetett előválladékos, és érintkezett a hüvelyemmel.
Másnapra megjött a menstruációm és azóta is rendszeresen megjön. Biztos ami biztos alapon 2 hét után csináltam egy tesztet, ami negatív lett. 3-4 hét múlva, viszont hányingerem lett, onnantól kezdve folyamatosan, egész nap émelyegtem, ezért csináltam még egy tesztet, ami szintén negatív lett. Na akkor gondoltam csak azért volt mert féltem, hogy "mi van ha?", és csak bebeszéltem, de utána is hányingerem volt. Egy hét múlva csináltam még kettő darab tesztet és mindkettő negatív lett..de még mindig nem múlt a hányingerem. Így az eset után 8 héttel elmentem nőgyógyászhoz, de az ultrahang sem mutatott ki semmit. Akkor teljesen megnyugodtam..legalábbis úgy éreztem hogy teljesen. 12 hét után ismét elmentem egy ultrahangra, de akkor sem mutatott ki semmit. Most látom hogy nőtt a hasam, az étvágyam is megnőtt. Egyáltalán lehetséges hogy terhes legyek? Bocsánat, de nagyon félek, még előttem az egész élet, nagy terveim vannak, ez most pont nem férne bele.
Válaszaitokat előre is nagyon köszönöm!
Nézzük tételesen:
- nem járt benned fsz
- menstruálsz
- terhességi tesztek negatívak
- ultrahangon nem látszik semmi
MITŐL LENNÉL TERHES?
Menj el a háziorvoshoz, mondd el, hogy puffadsz, híztál és folyton hányingered van.
(Amúgy lelki szemeim előtt látom, ahogy a csaj a gcis nadrággal törölgeti belülről a hüvelyét. Mondjuk valami üvegmosókefe szerű targgyal.)
Mindenkinek köszönöm a válaszát..
Valószínű hogy ez több, mint felesleges kérdés volt, de köszönöm hogy ilyen megértőek voltatok.
Próbálok majd leszállni erről a témáról.
Még egyszer köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!