Ez már problémára utal vagy még normális?
Figyelt kérdés
Hétfőn elkezdtem barnázni, fokozatosan egyre erősebben, tegnap estére megjött.
Ez már a progeszteron hiány jele?
Bejelentkeztem orvoshoz, babát szeretnénk.
2019. júl. 11. 05:23
1/7 anonim válasza:
Miért lenne progeszteron hiány?
Mióta próbálkoztok?
2/7 A kérdező kommentje:
Három hónapja próbálkozunk. Több kérdésnél is olvastam, hox a menstruáció előtti barnázás a progeszteron hiány jele.
2019. júl. 11. 06:16
3/7 anonim válasza:
Három hónap próbálkozás még teljesen normális. Nem kell ennyire rápörögni, meg keresni a jeleket.
4/7 anonim válasza:
Nekem mindig barnazassal kezdodott a menzesz, viszonylag konnyen lettem.terhes.
5/7 anonim válasza:
Nem mindig az. Akkor kóros, ha napokig csinálja, plusz össze-vissza menstruálsz. Tényleg próbálj lazább lenni, 3 hónap próbálkozás még semmi.
6/7 anonim válasza:
Nem kell össze-vissza menstruálnod ahhoz, hogy progeszteronhiányod legyen... és igen, a barnázás sokszor jelez progi hiányt. Nézess hormonokat!
7/7 khniki válasza:
Igen, az progeszteronhiányra utal. Nekem is ilyen volt. Ettől függetlenül teherbe tudsz esni, bár nem árt, ha a ciklus 2. felét megtámogatod egy kis palástfű teával. Mindenesetre én beágyazódás után barnázni meg vérezni kezdtem, úgyhogy azonnal kaptam hormonpótlást. A segítségével 1 hét alatt elmúlt a vérezgetés és a baba is megmaradt.
30 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!