Ez lehet még terhesség?
Ma kellene megjonnie. Általában 30 napos ciklusaim vannak. Ma viszont reggel észrevettem, hogy (bocs ha undi leszek) ilyen tojásfehérje állagú cucc van vékony csíkban a bugyimon, olyan állagú, mint peteereskor, csak ez olyan nagyon nagyon halvány rózsaszínes - barnás volt. De ha nem fehér bugyi lett volna rajtam, észre sem veszem, hogy ilyen a színe, annyira gyengén volt rozsaszin. Babát tervezünk a férjemmel, ezért a kérdés. Bár tudom a szívem mélyén, hogy valószínűleg ez a kezdődő menzesz, csak furcsa, mert nem igy, ilyen nyúlós cucc folyassal szokott kezdődni. És baromi pici mennyiség volt. Azóta pedig semmi. Ez reggel fel7-kor volt.
Volt valaki így, hogy a szervezete emlékezett, hogy mikor kellene megjonnie, de mégsem jött meg, hanem terhes volt az illető?
Legyszi ne savazzatok,sosem voltam még terhes, nem tudom mik lehetnek a korai jelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!