Terhes vagyok szerintetek?
Volt szex, lehet baba. Teljesen összevissza ciklusaim vannak. 43 éves vagyok, van már több gyerekem is. Sokszor voltam már úgy, hogy az agyam becsapott de mindig éreztem hogy mi az igazság. De most tudom hogy babám van. Nagyjából másfél hete volt pecsételgetés de az is abba maradt. Fáradt vagyok, fáj a mellem, a mellbimbó nagyon érzékeny, barnább is lett, szédülés, néha hányinger. A hasamba mintha medicinlabda lenne, szurkál, görcsöl és egyszerűen tudom hogy babám van. 4 hetes lehet most kb. Voltam orvosnál, hüvelyi uh nézett meg és mondta, hogy 11 mm a méhnyálkahártya de nem lát még semmit, menjek vissza két hét múlva, és egy hét múlva teszteljek. Az eddigi 2 tesztem negatív lett. Egy hét múlva vasárnap kell csináljak 10 es érzékenységű tesztet reggeli elsőből. Sajnos nem tudom mikor nem kéne megjonnie de nem fog. A pecsételgetés lehetett a beágyazódás től mert 2 napra rá kezdődtek a tünetek, a cicimmel meg az aluszekonysaggal. Aztán ma már szédülés, enyhe hányinger és hát a melleim... A mellbimbomhoz nem lehet hozzaerni... Nagyon szeretnénk a babát a férjemmel... Csak még akartam osztani olyanokkal akik hasonló cipőben járnak mint én.
Köszönöm.
Amíg nem jön meg van remény
Van akinek sokkal később lesz csak pozitív a teszt
Van akinek pedig napokkal nem várt előtt
Teszteltél ma is ?
Szerintem ne add még fel és ha nem jön meg menj vissza a dokihoz
Csináljon tesztet vérből
Szerintem meg engedje el, ne bíztasd!
43 éves, ha a tünetei terhességtől lennének, már kiverné a szemét a 2.csík.
Kíváncsian várom,én vagyok az “utolsó előtti biztató “
Sok sikert 🍀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!