Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok szerintetek?

Hajnal7676 kérdése:

Terhes vagyok szerintetek?

Figyelt kérdés

Volt szex, lehet baba. Teljesen összevissza ciklusaim vannak. 43 éves vagyok, van már több gyerekem is. Sokszor voltam már úgy, hogy az agyam becsapott de mindig éreztem hogy mi az igazság. De most tudom hogy babám van. Nagyjából másfél hete volt pecsételgetés de az is abba maradt. Fáradt vagyok, fáj a mellem, a mellbimbó nagyon érzékeny, barnább is lett, szédülés, néha hányinger. A hasamba mintha medicinlabda lenne, szurkál, görcsöl és egyszerűen tudom hogy babám van. 4 hetes lehet most kb. Voltam orvosnál, hüvelyi uh nézett meg és mondta, hogy 11 mm a méhnyálkahártya de nem lát még semmit, menjek vissza két hét múlva, és egy hét múlva teszteljek. Az eddigi 2 tesztem negatív lett. Egy hét múlva vasárnap kell csináljak 10 es érzékenységű tesztet reggeli elsőből. Sajnos nem tudom mikor nem kéne megjonnie de nem fog. A pecsételgetés lehetett a beágyazódás től mert 2 napra rá kezdődtek a tünetek, a cicimmel meg az aluszekonysaggal. Aztán ma már szédülés, enyhe hányinger és hát a melleim... A mellbimbomhoz nem lehet hozzaerni... Nagyon szeretnénk a babát a férjemmel... Csak még akartam osztani olyanokkal akik hasonló cipőben járnak mint én.

Köszönöm.

2019. jún. 30. 22:14
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:
Mikor tesztelsz újra?
2019. júl. 1. 14:12
 32/47 anonim ***** válasza:
Holnap...
2019. júl. 1. 14:15
 33/47 anonim ***** válasza:
#15-os vagyok. Menzesz szerint majdnem 10 hetes voltam, mikor kiderult, uh 6 hetesnek mutatta.
2019. júl. 1. 14:28
 34/47 A kérdező kommentje:
Akkor később fogant a baba, nem?
2019. júl. 1. 14:32
 35/47 A kérdező kommentje:
Megcsinaltam egy 10 est... Negatív... Hát ennyit erről... Sajnos. Feladom... Elengedem ezt a dolgot. Többet nem hagyom becsapni magam
2019. júl. 1. 19:08
 36/47 anonim ***** válasza:
Sajnálom!
2019. júl. 2. 07:15
 37/47 A kérdező kommentje:
Semmi baj kedves vagy. Kedves holnap tesztelő. Teszteltél?
2019. júl. 2. 13:16
 38/47 anonim ***** válasza:

Sajnálom :(.

Ezért is adtam objektív és nem biztató választ, mert majdnem biztos voltam ebben és nem akartam, hogy még nagyobbat csalódj.

Meg is jött?

2019. júl. 2. 14:43
 39/47 A kérdező kommentje:
Nem jött meg. Azért vettem ma még egy 10 es tesztet, holnap reggel elsőből megcsinalom. Megirom majd
2019. júl. 2. 16:16
 40/47 anonim ***** válasza:
Szurkolok :)
2019. júl. 2. 16:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!