A petesejt 3 napig megtermékenyíthető?
Figyelt kérdés
Én eddig úgy tudtam, csak 12-24 óráig. Tegnap volt az első inszemem, de már szerdán megrepedt a tüszőm még az Ovitrelle beadása előtt magától. Betelefonáltam a kórházba, hogy ilyen esetben mi a teendő. A nővérke mondta, hogy ez nem baj, menjek ugyanúgy pénteken. De én nem engedtem abból, hogy péntekre már késő. Mondta, hogy akkor megkérdezi a főorvost és visszahív. A főorvos azt üzente, hogy 3 napig még jó, menjek nyugodtan pénteken. Én nem vagyok orvos, így nem tudom, hogy ez igaz, vagy csak arról szól, hogy a pénz miatt mindenképpen meg akarják csinálni, akkor is, ha már esélytelen. Valaki hallott még erről a 3 napos dologról?2019. jún. 29. 14:54
12/14 A kérdező kommentje:
Az eset után elmentünk a BMC-be, ahol elsőre ikreim születtek. Rögtön lombikot csináltak, nem volt inszemináció. És szerencsére ott tisztában voltak azzal, hogy a petesejt nem 3 napig megtermékenyíthető.
2021. szept. 20. 16:48
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2021. szept. 23. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!