Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem tudom mit gondoljak!...

Nem tudom mit gondoljak! Lehetséges a baba? Lennt

Figyelt kérdés
Junius 3.-án hagytam abba a gyógyszer szedését,mert babát szeretnénk a párommal!Már meg kellett volna jönni-e a menzimnek.1 hete görcsölök,szurkál a hasam,fáj a mellem.De semmi.2 nap volt barnás csik a bugyimon.Ez attol lehet,hogy abba hagytam a gyógyszert,vagy esetleg lehet baba is?
2010. júl. 9. 17:02
 1/6 anonim ***** válasza:
A gyóyszer abba hagyása felboritotta a szervezeted.
2010. júl. 9. 17:03
 2/6 A kérdező kommentje:
Akkor abszolult ne gondoljak rá hogy babás lehetek?Teljesen ki van zárva?
2010. júl. 9. 17:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem reggel tesztelj egyet. Már elvileg kimutatná ha baba.
2010. júl. 9. 17:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is a gyógyszer még nem ürült ki teljesen a szervezetedből, és lehet, hogy 1-2 hónapig "hülyén" fog megjönni a menzid. Ne aggódj túlságosan, lehetséges, hogy azért sem jött még meg. Nekem is így volt, mikor abbahagytam a gyógyszert. A barna folyás lehet a pé egyik tünete is egyébként...
2010. júl. 9. 17:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem valószínű, hogy a gyógyszer hatása még, nekem fél évig rendszertelen volt, mikor abbahagytam. Persze a baba sincs kizárva, tesztelj, már kimutatná, ha terhes lennél.
2010. júl. 9. 17:49
 6/6 A kérdező kommentje:
És ha baba lenne,akkor lehetséges hogy ennyi idő után hányingerem van?Mert most is érzem
2010. júl. 9. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!