Mit tegyek, mire gondoljak? 1 éve szültem, és 1 hete egész nap úgy érzem, mintha mocorogna a baba!?
Vegyél egy tesztet és csináld meg
menj el a nőgyógyászodhoz hogy uh-zon meg - bizonyos terheségi korban már nem érdemes tesztelni.
ha már elmúlt 18 hetes akkor már ne árts neki..
Szia! Nem voltam ugyan soha várandós, de elég sok mindent érezhetsz a hasadnál. Akár bélmozgás is lehet, valamint a hasi aorta pulzálását is érezheted, akár izomláz is okozhatja, vagy épp a menstruáció előtti görcsök egyike.
Ha baba, akkor már legalább 17-20 hetes, amit azért nehéz nem észrevenni. Írtad, hogy PCOS-es vagy, az utolsó menstruációd mikor volt?
Az egészséges életmód miatt pedig ne aggódj, azért 2 hetente egy pohár borral nem hinném, hogy gondot okoztál, dohányzásról pedig annyit, hogy van, aki tudja, hogy gyermeket vár, mégis napi 2 doboz cigarettát elszív, szóval ha mégis babát vársz ne legyen bűntudatod, nem tudhattál róla és nem szándékosan tetted, de mondom, szerintem semmi gond nem lesz :)
Vannak ügyeletes gyógyszertárak valamint benzinkutakon lehet ilyenkor terhességi tesztet kapni, menjetek el vegyetek egyet, még ki kell, hogy mutassa, ha terhes vagy.
Figyelj! Én nem hinném, hogy terhes vagy, de ha igen, mondom, akkor sem ártottál. Kéthetente ittál egy pohár bort, nem minden nap egy litert :) Nyugodj meg! Ráadásul nem végigcigizted a terhességed, csak dohányoztál, de feltételezem, hogy ha kiderülne a terhesség, akkor abbahagynád. Szóval nyugodj meg, nem feltétlenül lesz bármi baj és egyébként sem a te hibád, ahogyan a PCOS sem.
Egyébként mondom, akár a hasi aorta pulzálását is érezheted. Ma kezdted ezt érezni? Talán mostmár azért is érzed, mert megijedtél.
Nem ma,már vagy 5 napja.Gondoltam majd elmúlik,de nem.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!