Érzett valaki szülés után 17 hónappal olyat a méhénél mintha baba mocorogna pedig nem terhes?
hétfön mult el a menzeszem és elöte is éreztem néha meg mikor megvolt akkor is és azota is..De elvileg nem vagyok terhes,normális volt a menzeszem is.A kisfiamnál aki 17 hós ,nála meg kimaradt a menzeszem mikor terhes lettem szoval nem gondolom hogy terhes vagyok...
Vélemények?
Teszt.
Ismim végig mensizett,ő is akkor döbbent meg amikor megmozdult a baba, de mégis a szülésig megvolt neki.
hát januárban volt 1x olyan mikor nem vagyok biztos hogy sikeres volt a védekezés.. de akkor még tul kicsi a baba a mocorgáshoz ha terhes lettem..
Szeretnénk idén babát csak majd nyáron akartunk hozzákezdeni.. :-)
Én is szoktam érezni hasonlót, pedig tuti nem vagyok terhes.
Tisztára olyan érzés, mint mikor bent kaparászott, időnként a hasam is megugrik.
Én arra gondoltam, h előtte is volt ilyen, csak akkor még nem tudtuk, h milyen a baba mocorgása, ezek lehetnek azok, mikor a belek mozgolódnak.
Szia igen én is éreztem soxor ,én 18 hónapja szültem!!
És nagyon örültem volna ha az a mocorgás baba lett volna!!
De sajna nem az ,és nem tudom mi lehet az!!
Pedig nagyon szeretnék kistesót a fiam mellé!! szép napot Nikol
Köszönöm a válaszokat :-)
További szép napot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!