Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Esetleg iker terhesség?...

Esetleg iker terhesség? Vélemények?

Figyelt kérdés

Sziasztok májusban 5 nappal nem várt előtt erős pozitívakat teszteltem .(szerintem ezek erősek )

[link]

Savasodás miatt teszteltem ennyire korán

Volt egy megérzésem ne kövezzetek meg miatta

Azóta most elvileg a mai napon vagyok kereken 7 hetes

Orvoshoz időpontot júli .11-re kaptam (külföldön élek)

Szerintetek van rá esély h ikrek lesznek és azért lett ilyen erős 5 nappal nem várt előtt ? Ilyen a tesztem nem várt napján

[link]

Válaszokat megköszönöm :)

2019. jún. 28. 15:17
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
A pisi teszt nem mennyiségi hanem minőségi teszt. A világon semmire nem lehet belőle következtetni, azon kívül, hogy igen van hcg a szervezetedben
2019. jún. 28. 17:07
 12/23 anonim ***** válasza:
62%
Én nem láttam eddig senkit, aki ennyit kattogott volna egy ilyen hülyeségen. Ovu naptár, tesztek, mit tudom én mi, rohadtul unatkozhatsz, na mindegy. A lényeg: abszolút nem lehet következtetni a teszted erősségéből az ikerterhességre, leginkább az látszik belőle, hogy mennyire koncentrált a vizeleted.
2019. jún. 28. 18:14
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Jóval erősebb teszt mellett nekem egy baba volt.
2019. jún. 28. 19:17
 14/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat mindenkinek .

Nem valójában annyira nem unatkozom 😉Mindig is vezetve voltak a dolgaim ha neked ez faj az nem az én nyomorom ha nem a tied .Well done ! Mekkora király vagy, hogy full ismeretlenül be tudtál szólni kb , hogy le hülyézz .. jár a keksz barátom .

Feltettem egy kérdést mert nem értek hozzá , valahol egyszer régen olvastam valamit ezzel kapcsolatban és most eszembe jutott . Ha ekkora terhet jelent írni egy “szerintem nem “ -et .. akkor mint már írtam lehet szépen tovább tekerni és ennyi . Nem vagyok kiváncsi az ilyen okoskákra.. mégis mi a rossebb közöd van hozzá h vezetem a dolgaim .. Én pl sose hőmérőztem mert az nem érdekelt . Ez meg igen ez van

2019. jún. 28. 19:50
 15/23 anonim ***** válasza:
Nekem lombik volt, 5nappal beültetés után lett pozitív a tesztem ami dpo9 nek felelt meg. Nekem ez volt az első tünete hogy ketten vannak.
2019. jún. 28. 20:21
 16/23 anonim ***** válasza:
0%

Kedves Kerdezo,

Leirtam. Egy baba van. Nem ikrek. Ha meg megis, akkor imadkozzal, h minden rendben legyen, ne akard!

Puszipacsi

Ui: erto olvasast gyakorolni kene.

2019. jún. 28. 20:35
 17/23 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ikrek, de az is lehet, hogy csak korábban fogant, illetve az is, hogy olyan típus vagy, hogy több hcg-t termel a szervezeted. A hcg értékek (egyes terhességben is) nagyon nagy intervallumban mozognak, pl betöltött 6. héten kb. 1000 és 60000 között lehet, azaz nagyon tágak a határok; és persze ez így van már korábban is, a beágyazódás után: van akinek az elmaradt menzesz napján csak 5, másnak meg 50, ugyanúgy egyes terhességnél, így az egyik kismamának kb még negatív tesztje lesz, míg a másiknak meg leugrik a tesztcsík a tesztről. Úgyhogy minden lehet 😊
2019. jún. 28. 22:06
 18/23 A kérdező kommentje:

Na drágáim

A normális választ adóknak eddig is megköszöntem😊, feldolgoztam ha olyat írtak/írnak, el tudom fogadni a negatív véleményeket is,ezzel soha semmi bajom nem volt.

Igen,ideg beteg ,nem kizárt mert vannak emberek itt akik felb*sznak.Egy egyszerű kérdést tettem fel ! Ott kezdeném, hogy rajtam kívül szerintem jópár ilyen “szerencsétlen” van aki vezeti az együttléteit ahogy az ovulacióját és a menzeszét.Még mindig nem értem miért fáj ez másoknak?Ha 3 gyerekem lenne lehet le se tojnám,de mivel az elsőt várom így jobb szeretnék majd nem makogva oda állni pl a doki elé mikor megkérdezi mikor volt az utolsó vérzésem.. Semmi bajom az értő olvasással. Meg kéne tanulni írni ..🤷🏼‍♀️

2019. jún. 28. 22:13
 19/23 A kérdező kommentje:

17-es nem igazán értem, h mit ne kéne akarnom vagy miért ne kéne akarnom, hogy ikrek legyenek.Vagy, hogy miért vagy ennyire negatív! Ezek szerint minden ikres kismama csak kora szüléssel szülhet vagy beteg gyereket ?! Vagy mi a fenét pörögsz már ezen ????

18-as igen tisztában vagyok vele

Természetesen mindenki más én se mondom h nekem 1000 %, hogy ikreim lesznek,a hcg mennyiség sok mindentől függhet :) köszönöm,hogy igyekeztél végig vezetni 😊

2019. jún. 28. 22:21
 20/23 anonim ***** válasza:
Szia! 5 nappal nem várt előtt teszteltem én is, kb ilyen erősségűek voltak az én teszteim is, egyedül van. :)
2019. jún. 28. 23:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!