Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Esetleg iker terhesség?...

Esetleg iker terhesség? Vélemények?

Figyelt kérdés

Sziasztok májusban 5 nappal nem várt előtt erős pozitívakat teszteltem .(szerintem ezek erősek )

[link]

Savasodás miatt teszteltem ennyire korán

Volt egy megérzésem ne kövezzetek meg miatta

Azóta most elvileg a mai napon vagyok kereken 7 hetes

Orvoshoz időpontot júli .11-re kaptam (külföldön élek)

Szerintetek van rá esély h ikrek lesznek és azért lett ilyen erős 5 nappal nem várt előtt ? Ilyen a tesztem nem várt napján

[link]

Válaszokat megköszönöm :)

2019. jún. 28. 15:17
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:

Lehet buta kérdés sajnálom ha így van

Nem kislány vagyok már, ő lesz az első baba vagy ők lesznek ha ikrek esetleg

Érdekel hogy van -e hasonló tapasztalata valakinek ?

2019. jún. 28. 15:20
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy ikrek lesznek. De nagyon ne éld bele magad. Lehet, hogy csak korábban volt peteérés.
2019. jún. 28. 15:25
 3/23 anonim ***** válasza:
Ikrekkel a nemvart napján délután erősebb volt a tesztcsik, mint a kontrollcsik. Biztosan kozepidoben fogantak
2019. jún. 28. 15:30
 4/23 A kérdező kommentje:

[link]

14-én együtt voltunk de nem élvezett belém a következő kis szivecskés jel a következő együtt lét.Ha minden igaz akkor 26 volt az ovum

Hát megmondom őszintén nem tudom eldönteni

Azért látok esélyt

Nem nem élem bele magam természetesen csak egy szimpla kérdés volt

Én eggyel is tökéletesen elégedett is boldog lennék :)

2019. jún. 28. 15:31
 5/23 A kérdező kommentje:
Bár már gondoltam arra is hogy menzesz utáni együtt létből elég volt az elovaladek is 🤷🏼‍♀️😅? Ez is egy opció végülis
2019. jún. 28. 15:33
 6/23 anonim ***** válasza:
31%
Jesszus, ne porogj mar ra az ikrekrekre, a teszt erossegebol kovetkeztetve szerintem csak egy baba van, de inkabb azon aggodj h egeszseges e, vagy h egyaltalan van e baba, ha meg ikrek, akkor nehogy tul koran jojjenek, esetleg valami karosodast nehogy visszamaradjon...
2019. jún. 28. 15:37
 7/23 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó ennek a kérdésnek az volt a lényege h ti láttok -e esélyt rá vagy hogy szerintetek lehetséges-e mivel nem várthoz képest korán és erős lett pozitív a teszt . Senki nem kérte hogy hülyeségeket írjál vagy hogy ilyestgess :)... egészséges-e meg anyám kínja . Ha érdemleges választ nem tudsz írni akkor csak tekerj tovább azt ennyi .azert mert megkérdeztem valamit nem jelenti h egész nap ezen filozofalok vagy hogy úgy rá porogtem volna mint ahogy szerinted van . Érdekelt megkérdeztem képet mutattam na bumm

Ennek az oldalnak szerintem EZ a lényege .puszi pacsi

2019. jún. 28. 15:47
 8/23 anonim ***** válasza:

Szerintem 1 baba van, és korábban volt peteérésed :) 26-i terhességet még ikrekkel sem mutatná ki a teszt.

11hetes ikres kismama

2019. jún. 28. 16:20
 9/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod és minden jót nektek :)
2019. jún. 28. 16:26
 10/23 anonim ***** válasza:

Májusról van szó amúgy.

A naptár alapján a 20ai aktusból van, és ezáltal nem kirívóan erős ez a teszt.

2019. jún. 28. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!