Most akkor egy hónap vagy 6 hónap? Olyan tanácstalan vagyok.6 hete volt missed ab. műtétem, a kontrolon a doki aztmondta minden teljesen helyrejött lehet próbálkozni a babával nem kell megijedni ha teherbe esek.
Szia!
Sajnos nekem is volt egy ilyen műtétem. A doki azt mondta hogy 3 hónap, de ha esetleg hamarabb "becsúszik" és megmarad akkor nem lehet gond. A szervezeted vagy felkészült rá vagy nem, ha nem akkor meg sajnos nem marad meg és észre sem veszed.
Fel a fejjel!
Szia! Az orvosod,látott,megvizsgált,Ő mondta hogy lehet,akkor lehet!! :) Sokkal erősebb lesz a méhnyálkahártyád,mert úgymond tiszta lappal indultok neki,vagyis tiszta méhhel,mivel így az előregedett dolgokat is eltávolították,és ab,után erősebb a méh belső fala..erről tanultam :)
Szóval hajra!! És még a hamarabbi babásodás esélye is nagyobb!! :)
A.
Nekem is volt ilyen mutetem tavaly...a dokim 3 honapot javasolt,de azt mondtas h ha hamarabb terhes maradok az sem baj...a baratnomnek elottem 2 honappal volt szinten ilyen mutetje es neki a dokija nem szolt es elso honapban terhes maradt es most van 1 gyonyoru kis vasgyuro 5 honapos fia!
Szoritok neked!
36 hetes pocis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!