Az extra halvàny csík is csíknak momdható?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Egy napja késik és ma reggel csináltam egy tesztet.Nagyon halvány csik Épp csak a széle látszik alig látható. Telefon al lefényképeztem úgy meg nem is látszik. Akkor ez momdható csíknak vagy csak átlátszik a papír? Azért kérdezem mert eddig ahányszor csinàltam tesztet még odaképzelni sem tudtam soha mert mindig hó fehér volt és most először mintha láttam volna rajta valamit.2019. jún. 23. 09:25
12/24 A kérdező kommentje:
😀 Annyira fura. Nem tudom mit csináljak magammal.Örülök nagyon, de közben nem is merek, nehogy előre örüljek a medve bőrére! Félek elhinni.Tudom hülyeség.
2019. jún. 23. 11:58
13/24 anonim válasza:
Ez full pozitiv :))) Halk gratula!
14/24 anonim válasza:
Ez jo teszt Teee!😁Ez nem halvány.Az én resztemre mit mondtál volna?!Tényleg csak én láttam meg barátnöm.😁És most vagyok 9 hetes.
15/24 anonim válasza:
Ennél sokkal, de sokkal halványabb, gyakorlatilag szabad szemmel nem is látható teszteknek szoktak örülni rengetegen:) Ez a teszt itt a gyakorin már nagyon erős pozitívnak számít:)
Gratulálok!
16/24 anonim válasza:
Ez nem extrahalvány
Ez 1 napos késésnél gyönyörű
18/24 A kérdező kommentje:
Komolyan?? Huh de jó hogy ilyeneket írtok 🙏 Köszönök mindenkinek mindent. 😍
2019. jún. 23. 12:30
19/24 anonim válasza:
Ez egy egyertelmuen pozitiv teszt, gratulalok!
20/24 anonim válasza:
Ez nem extra halvány, ez egy szimpla pozitív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!