2/23 anonim válasza:
Én nem látok rajta második csíkot, de a Gábriel szerintem nem jó teszt. Késik a mensid?
3/23 anonim válasza:
Az egyik legmegbizhatobbnak mondjak a gyogyszertartban. A fenykepen egyelore nem sok minden latszik, de ez nem meglepo, nekem is van tesztem, amin mar latszott valami szabad szemmel, de fenykepezhetetlen volt meg. Ha a masodik csik helyen szabad szemmel mar latsz vamit, az jo jel. Erdemes varni ket napot, es ismetelni, erosodnie kell.
Ilyen nem lathato csikbol lett a lanyom... :) Szinten Gabriel teszt.
4/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Remélem nekem is baba van a dologban. Sajnos nem bírtam ki, 2nap van a nemvártig, csak annyi mindenkinél látom hogy ilyenkor már mutat valamit a teszt..
2017. júl. 18. 14:16
5/23 anonim válasza:
Figyelj, ne aggódj van még boooven esely. De ez nem egy erzekeny teszt. Nekem a netes 10es kimutatta 9.dpon míg.. ugyanaz nem mutatta ki az elozo terhességem csak 1 nap késéssel.:) nagyon valtozó még egyénenként is! Drukk.
Es sztem.egyenlore negatib
6/23 anonim válasza:
A gabriel nem érzékeny teszt, ebből még barmi lehet. Tesztelj valami érzékenyebbel, facelle pl.
7/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm, aranyosak vagytok! Veszek is egy facellt, holnap reggel megcsinálom hátha :)
2017. júl. 18. 16:20
8/23 anonim válasza:
En a helyedben kettot vennék.. megsporolhatsz egy utat.
10/23 A kérdező kommentje:
Igen, ezen a teszten is van nagyon halvány valami.. De szerintem már csak én képzelem oda :/ nyilván már erősebbnek kellene lennie :(
2017. júl. 19. 09:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!