Az extra halvàny csík is csíknak momdható?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Egy napja késik és ma reggel csináltam egy tesztet.Nagyon halvány csik Épp csak a széle látszik alig látható. Telefon al lefényképeztem úgy meg nem is látszik. Akkor ez momdható csíknak vagy csak átlátszik a papír? Azért kérdezem mert eddig ahányszor csinàltam tesztet még odaképzelni sem tudtam soha mert mindig hó fehér volt és most először mintha láttam volna rajta valamit.2019. jún. 23. 09:25
1/24 anonim válasza:
Egy ilyen tesztből még bármi lehet. Két nap múlva próbáld újra.
2/24 A kérdező kommentje:
Rendben! Meg veszek valami jobbat mert ez csak sima bolti. De azóta már biztos vagyok benne, hogy ott van egy csík mert erősödött kicsit. Halvány még mindig, de erősebb. Már a fotón is látszik. De igazad van, megpróbálom később is. De ilyet még nem làttam. Megpróbálom nem nagyon bele élni magam.
2019. jún. 23. 10:00
3/24 anonim válasza:
Mondanám, hogy ha ott van a csík, az már jó, de egyrészt nem láttam a tesztet, másrészt vannak tesztek, amin frankón látszik a reagens helye.
Nekem az első Facelle olyan halvány volt, hogy szétszedtem, majd elkönyveltem, hogy képzelődöm. Aztán két nap múlva már nem kellett szétszedni, de még mindig nagyon halvány volt.
5/24 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogyan kell becsatolni a képet.
2019. jún. 23. 10:33
7/24 A kérdező kommentje:
És ez csak ide fogja feltenni nektek? Nem szeretném hogy más is làssa. Úgy értem hogy nevem ne legyen ott és a családom ne lássa. Nem szeretném ha 12 hét előtt tuná bárki is meg lehet hogy a következő nem is lesz két csíkos
2019. jún. 23. 11:14
9/24 anonim válasza:
Nem lesz ott a neved, csak a kepet feltoltod, es bemasolod a linkjet ide, semmi adatot nemtesz fel rolad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!