Ki NEM várja 15. -re és vannak-e már tünetek? Vagy valamilyen előjelek?
Sziasztok,
én a ciklus.hu szereint 13-ra nem várom, bár ehhez képest még 3-4napot szokott késni a menzim, nagyon szeretnénk már babát, émelygés, kis puffadás és enyhe hányinger jelentzetett eddig nálam.
Sok sikert nektek is!
M
Sziasztok,
én holnapra nem várom, de mivel egész hétvégén furcsa szurkálásokat éreztem még mindig mindkét oldalon, ezért me birtam tovább és ma reggel csináltam egy tesztet, ami negatív lett :(
szerintem tul korán és talán nem a legérzékenyebbel. sajnos csak clearbluet kaptam a gyogyszertárban, amiről most olvasom, h 50-es érzékenységű. ugyhogy még él bennünk a remény erre a hónapra is, pár nap mulva ujra tesztelünk.
Mindenkinek nagyon drukkolok!!!!
én nagyon nem bírok magammal:)
Ha te öklendezel az már akár jó is lehet!
Én most megyek dolgozni picit tornáztam fel vagyok fújva mint egy lufi 5 hós terhesnek nézek ki ( pici felesleg van rajtam ) És gázos is vagyok.
Ha terhes vagyok éjszaka mennyire ártalmas ha dolgozom mert sok éjszakám van erre a hóra. Ülő munkát végzek!
Én csütörtökön tesztelek... addig ki kell bírnom és rem nem jön meg! Már egy érzékenyebb teszt akár ki is mutatná! Nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!