25 napos ciklusnál (mért ovuláció 06/07) ma, a 12 dpo-n reggeli vizeletből (Gabriel) a teszt negatív. Elvileg holnaputánra nem várom. A hCG-termelődés egyénenként más, ezt tudom - de volt akinél ugyanilyen eredménnyel, de később pozi lett a teszt?
Két napot már kibírok valahogyan... (nem terveztem többet tesztelni a vérzés kimaradását követő napig)
A Facelle-teszt a Rossman-os, ugye?
Az ilyen kérdések azért születnek, hogy az ember ne legyen egyedül az aggodalmával, és hogy könnyebb legyen a várakozás. Tényleg nem tudom, miért muszáj gúnyos hangnemben válaszolni, ha idegesít a kérdés, akkor ne olvassátok el. Szerintem már a kérdésből ki lehet találni, olyan-e vagy nem, és akkor nem kell rákattintani, probléma megoldva.
Kérdező, bocs, nem vagyok ilyen, mint amit kérdezel, de ezt muszáj volt. Drukkolok.
Ez is dettó:
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
Nem lesz senki előrébb az ilyen "tapasztalatokkal".
Az igaz, hogy teherbeesésnél nincs olyan, hogy tapasztalat... minden nő más, ugyanúgy, ahogy két egyforma terhesség sincs.
Ettől függetlenül néha tényleg a kétségbeesés és a türelmetlenség hajtja az embert, amit az nem ért meg, aki nem élte ugyanezt át.
Tudom, hogy korán teszteltem. Tudom, hogy ez nem jelent semmit. Tudom, hogy ez akár valamit jelenthet is. Tudom, hogy legelőször a várható menstruáció első napján van értelme tesztelni. És azt is tudom, hogy ha valakivel megtörtént, ami a kérdésben szerepelt, az nem jelenti automatikusan, hogy velem is meg fog. Sőt azt is, hogy ha valakinek nem lett pozitív a teszt és nincs babásodás, az nem azt jelenti, hogy velem is ez fog történni..
A kérdés lehet, hogy felesleges volt, de belőlem legalább kiszakadt - és a válaszok alapján pedig számomra volt is eredménye :)
#13 vagyok, pontosan erre gondoltam, hogy a kérdezők ilyenkor csak egy kis "társaságra" vágynak... hogy kiírhassák magukból, mert túlcsordul a feszültség.
#14, az ilyen válaszolók miatt megéri olvasni itt, remélem, sok ilyen kedves és összeszedett válaszoló lesz még, mint te. Kérdező, te is nagyon jól látod magad, ne add fel, szurkolunk!
Én örülök minden ilyen kérdésnek, ahol nem pocskondiáznak az emberek, hanem értelmes hangon társalognak, még akkor is, ha eltér a véleményük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!