Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 25 napos ciklusnál (mért...

25 napos ciklusnál (mért ovuláció 06/07) ma, a 12 dpo-n reggeli vizeletből (Gabriel) a teszt negatív. Elvileg holnaputánra nem várom. A hCG-termelődés egyénenként más, ezt tudom - de volt akinél ugyanilyen eredménnyel, de később pozi lett a teszt?

Figyelt kérdés
Tüneteim nincsenek, rágörcsölni sem akarok
2019. jún. 19. 08:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Nálam volt olyan hogy pozitív lett de volt olyan hogy megjött. Ezért nincs értelme a kérdésnek mert úgysem tudod hogy nálad hogy lesz, hiába írunk saját tapasztalatot.
2019. jún. 19. 08:52
 2/18 anonim ***** válasza:
35%
Mi a francért nem lehet kivárni pár napot? A kimaradó menstruáció első napján érdemes a legkorábban tesztelni.
2019. jún. 19. 08:57
 3/18 A kérdező kommentje:
Tapasztalatokra lettem volna kíváncsi... annyi mindent olvasni (pro és kontra)
2019. jún. 19. 08:58
 4/18 anonim ***** válasza:
38%
Akkor képzeld azt, hogy 10 ember ideírta, hogy megjött, három meg azt, hogy pozitív lett utána. Kb ennyire mész a tapasztalatokkal, nem a tapasztalatok termelik a HcGt.
2019. jún. 19. 09:12
 5/18 A kérdező kommentje:

Amit NEM tudok elképzelni, hogy mi a francért kell ironikus és gúnyos válaszokat adni egy kérdésre..

Én a számomra értelmetlen kérdéseket figyelmen kívül hagyom..

A hCG tényleg nem ettől fog termelődni, de nem is ez volt a kérdés célja....

2019. jún. 19. 09:21
 6/18 anonim ***** válasza:
28%
De ha annyi mindent olvastál pro és kontra akkor miből gondolod hogy itt és most gyakorin majd tuti tapasztalatot kapsz amiből következtethetsz magadra?!? Nem is értem a gondolkodasodat........olvastál ilyet és olyat is. De nem volt elég, még tovàbbi ilyet és olyat is olvasni akarsz. Mire mész ezzel? Max még jobban rápörgeted magad ennél is.
2019. jún. 19. 09:21
 7/18 anonim ***** válasza:
43%

1. vagyok. Nekem volt pro és kontra tapasztalom is. Előrébb vagy?

Hidd el néha az segít legjobban ha valakinek felnyitják a szemét! Te most rá vagy pörögve és butasággal akarod elütni az időt. Ilyen esetben az a valódi segítség ha felnyitják a szemed.

2019. jún. 19. 09:23
 8/18 A kérdező kommentje:

1-es valahol igazad van... csak ez persze az adott szituációban néha nagyon nehéz :)

Nagyjából soha nem gondoltam volna, hogy ennyire bele tudom magam pörgetni valamibe - ráadásul az alap türelmetlen természetem sem segít :)

Valószínű a sokadik sikertelen hónap után már nem görcsöl ennyire az ember, talán ez lesz a megoldás és jön majd magától

2019. jún. 19. 09:28
 9/18 anonim ***** válasza:
30%
Várj a kimaradt vérzésig. Ezt a pár napot már kibírod, és annyit tesztelsz amennyit nem szégyellsz.
2019. jún. 19. 09:32
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
A gabriel 25ös teszt, így simán lehet még pozitív, én egy 10-es tesztet, predictor early-t vagy facelle-t ajánlanék 2 nap múlva csinálni
2019. jún. 19. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!