25 napos ciklusnál (mért ovuláció 06/07) ma, a 12 dpo-n reggeli vizeletből (Gabriel) a teszt negatív. Elvileg holnaputánra nem várom. A hCG-termelődés egyénenként más, ezt tudom - de volt akinél ugyanilyen eredménnyel, de később pozi lett a teszt?
Amit NEM tudok elképzelni, hogy mi a francért kell ironikus és gúnyos válaszokat adni egy kérdésre..
Én a számomra értelmetlen kérdéseket figyelmen kívül hagyom..
A hCG tényleg nem ettől fog termelődni, de nem is ez volt a kérdés célja....
1. vagyok. Nekem volt pro és kontra tapasztalom is. Előrébb vagy?
Hidd el néha az segít legjobban ha valakinek felnyitják a szemét! Te most rá vagy pörögve és butasággal akarod elütni az időt. Ilyen esetben az a valódi segítség ha felnyitják a szemed.
1-es valahol igazad van... csak ez persze az adott szituációban néha nagyon nehéz :)
Nagyjából soha nem gondoltam volna, hogy ennyire bele tudom magam pörgetni valamibe - ráadásul az alap türelmetlen természetem sem segít :)
Valószínű a sokadik sikertelen hónap után már nem görcsöl ennyire az ember, talán ez lesz a megoldás és jön majd magától
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!