Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovulacio utani 11. napon...

Ovulacio utani 11. napon nincsenek terhessegi tunetek (de menstruacios tunetek sem amik ilyenkor mar jelentkezni szoktak), tesztelt valaki igy pozitivat megis?

Figyelt kérdés

2019. jún. 4. 13:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindkét terhességemnél a 6. héttől voltak tüneteim (hányinger, fáradtság). A mellfájdalom jelentkezett csak az esedékes menzesz előtt, de az nekem alapból is szokott lenni pms tünetként.

Mindkétszer predictor early-vel teszteltem 10. dpo-n halvány pozitívat (én azok közé tartozom, akik nem tudják kivárni, h elmaradjon a menstruáció 😃)

2019. jún. 5. 21:57
 12/17 A kérdező kommentje:

Szia, ezek szerint te is figyelted magad? :)

Ma mar a 13.napon vagyok, holnap van teszteles, valtozatlanul nem erzek semmi furcsat, nincs mellerzekenyseg, ami nekem sosincs menzi elott, mindig azt hittem ha teherbe esek akkor lesz az emelkedo HCGtol.

Ami furcsa az az, hogy vilageletemben barnaztam 3-4nappal a menzi elott es most nincs semmi, ez ad remenyt.

Mennyi ideig probalkoztatok mielott sikerult?

2019. jún. 6. 10:10
 13/17 ildi32 ***** válasza:
100%

Nekem mindkét terhességemnél màr a nemvart előtt pàr nappal előfordult; hogy ha guggolásból felálltam pár percig forgott velem a helyiség; az első terhességemnél màr a nemvárt előtt feszült a cicim; a másodiknàl csak a hatodik héttől. Szerintem minden terhesség más.

Még a nemvárt előtt felesleges beleélni magunkat bàrmibe is; meg a pozitív teszt utàn is pár hétig míg nincs a babának szívhangja. Később is csak óvatosan.

Nekem is volt két inszeminàcióm, tudom mit élsz àt.

A második inszeminàcióm sikerült; de az a baba a nyolcadik héten elhalt.

Majd négy hónap múlva megfogant s csoda babànk spontàn módon,úgy hogy nem is szàmítottunk már rá.

Készültünk a harmadik inszemre.

Az tűnt fel peteérés utàn 12 nappal, hogy ha felállok megint forog velem a világ pár percig. Ekkor csináltam egy jós tesztet; ami pozitív lett; majd még egyet az is. Csak csodálkoztam; de nem éltem bele magam semmibe. A nem várt napján végzett terhességi teszt is pozitív lett. 6 hét 3 naposan mentem ultrahangra; ott làttak is az 5 mm-es élő embriót szívhanggal.

Kedves kérdező hànyadik inszeminàciód volt? Hol csináltàk?

Sikerült végül az inszem?

2019. júl. 16. 13:19
 14/17 ildi32 ***** válasza:

*A baba novemberben fogant; februàrban akartunk menni a következő inszemre.

Illetve nekem mindig 27-28 naposak a ciklusaim; ezt alátàmasztotta az ultrahangos peteérés figyelés is. Ami volt bőven a 6 év meddőség és a két inszem kapcsán.*

Csak a félreértések megelőzése érdekében.

2019. júl. 16. 13:25
 15/17 A kérdező kommentje:

Szia Ildi, sajnos nem sikerult az inszem, most keszulunk a lombikra. Hat, haladnak a dolgok egesz gyorsan, meg nem adtam fel, hogy spontan terhesseg osszejojjon, most is eppen Clostin vagyok, hatha :)

Gratula a kicsikhez,remelem nemsokara en is a maisk oldalrol tudok kuldeni tapasztalatokat :)

Egy eve probalkozunk es figyelem az ovulaciot, voltak inszemek is es nem sikerul, meg egyszer sem volt pozitiv az a franya teszt. Nehanyan mondjak, hogy egy ev nem sok, de szerintem az. Foleg, ha meg oda is figyel az ember lanya...

2019. júl. 17. 12:32
 16/17 ildi32 ***** válasza:

Sok sikert kívànok neked. Higgyünk benne; hogy sikerülni fog neked is.

Mi a Forgàcs-Intézetbe jartunk; ott tudtak rajtunk segíteni. Több ismerősömnek is ott sikerült pl. a lombik. Van akinek elsőre; van akinek másodjára.

Azt hiszem hàrom jó meddőségi központ van még a Forgács Intézeten kívül. Mi egy kevésbé jó hírűből mentünk át oda; nem bántuk meg.

2019. júl. 17. 14:30
 17/17 anonim ***** válasza:
51%
En a 11. Dpon, vagyis a nemvart elott 3 nappal ereztem tuneteket. Masnap teszteltem is egy eros pozit delutani pisibol! Hagyjuk ezt,hogy nem lehet tunet. Hozza kell tennem,hogy nem volt tervezett baba. Vagyis nem vedekeztunk ennyi. Nem volt naptar nezegetes es dpo szamolas. Ilyet nem lehet leirni,hogy nincs tunet. Elo pelda vagyok ra es meg sokan masok.
2020. jan. 6. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!