Én 10 hetesen elveszitettem a babómat, mert elhalt a méhembe.17 éves koromban mesterségesen inditották meg a menzimet, akkor Bromocriptint és Norprolacot szedtem! Lehetséges lehet a feltevésem?
Szia! Nagyon sajnálom! :(
Azt nem tudom neked megmondani, hogy lehet-e az előző kezelések miatt, de a barátnőmnek hasonló tünetei voltak.
Több terhessége sem tudott megtapadni. Neki a barátcserje kapszula segített! Ez a progeszteront növeli, ill. egyensúlyba hozza. Most én is ezt szedem, miután nekem a túl sok férfi nemi hormont kell leküzdenem. Eddig csak pozitív hatásokról tudok beszámolni! Higgy magadban! Ha azt gondolod, hogy ez lehet a gubanc tegyél ellen! Senki nem tudhatja nálad jobban! Sok sikert!!
Szia!
Először is szerintem csináltass egy teljes vérvételt, ahol véralvadási faktorokat is néznek (a házidokid tudni fogja).Ha itt minden oké, nem tudom szedsz-e valamilyen terhesvitamint? Én a Gravidát szedem, totál bevált. A barátcsrje pedig tényleg jó. Nekem eddig 31-32 naposak voltak a ciklusaim, most 28 naposak. A peteérésem a 17-19.napokon volt, most a 13-14-en. Rendbehozza a hormonháztartást. Ha sikerül teherbe esned egyből menj dokihoz és kérj progeszteron tartalmú gyógyszert. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!